2777
2789
عنوان

معجزه رژیم فستینگ برای من🫠عکس

665 بازدید | 50 پست

خیلی خوشحالم دوست داشتم اینجا تاپیک بزنم براش و یادگاری از این موفقیت داشته باشم و به کمکی باشه برای کسایی که می‌خوان فستینگ بگیرن ولی تردید دارن

حدود ۳۱ خرداد شروع کردم یک ماهو نیم الی دوماه بعد نتیجه رو دیدم الان که دیگ نزدیک مهر هستیم 

از وزن ۸۰ به ۶۹ رسیدم و بار اولمه آنقدر کاهش وزن داشتم 

عکس میزارم درسته همون لباس تنم نیست چون در دسترس نبود ولی بازم پیداس دوستانه ک در مورد گرفتن رژیم فستینگ و کالری شماری مردد هستیم حتما انجامش بدین صبوری کنید عکس بیاد😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با فستینگ 15 کیلو کم کردم عااالی بود

منم شروع کردم تقریبا ولی هر روز نمیتونم مثلاً هفته ای سه روز میگیرم 

شما چطور می گرفتید 

من از ساعت 6 عصر تا صبح ساعت 9 

بعد شما بعد فست چی میخوردید

عزیزم همون جوری هم خوب بودی عالی تر شدی♥️

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها