2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی جمع بهم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شوهرته عزیزممردا تو این چیزا بهتر از ما زنا فکر شون کار می‌کنهشوهرت میخاد با قیمت بالا بفروشه ...

عزیزم سه ساله زندگی مون لنگ این زمین تو بلاتکلیفی مونده و چقد دیگه باید صبر کنیم بعدم با این قیمت هیچکس نمیخره

عزیزم الان زمین و ملک رکوده بخدا مشتری نیس 

نمیشه که نصف قیمت بده

عصبی شده یه چیزی گفته شما کشش نده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اونم اجازه نداشت ادامش بده و جلو پدر مادرش بهش توهین کنه

اسی شروع کرده

هر زدی یه خوردی داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کی گفت نصف قیمت بده؟ من دیگم ۳۰۰ تومن کمتر

آخه چرا 300 تومن کمتر بده

به پولش احتیاج دارین؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه ولی اوضاع فروش ملک داغونه نمیشه که مرغت یه پا داشته باشه اینجوری تا اخر عمر بیخ ریش خودت می مونه ...

شاید حق با شما باشه اما چون توی جمع خانواده خودت یه جورایی مقصر جلوه دادیش توی فروش نرفتن زمین زورش گرفته مقصر نیستیا ولی سیاست به خرج ندادی 

قهر چیه بردار زمینو خودت بفروش تا بفهمه دست راست و چپت که هیچ زمینم بلدی بفروشی

اره حالا تو دیوار اگهی می کنم بعدم که فروش رفت یک ریال از سهم خودم بهش نمیدم اخه خیال داره بفروشه و خونه به ه خودمم همینو میخواستم اما الان دیگه میخوام برم طلا بخرم 

اسی شروع کردههر زدی یه خوردی داره

مگه جنگه. دوتا ادم بالغ دارن حرف میزنن باهم دیگه چه تفکراتی دارین. اون یکی دراومده گفته اره شوهرت راست میگه ما زنا تو این چیزا عقلمون نمی‌رسه. مگه عقب مونده ایم که عقلمون نمیرسه؟