2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی جمع بهم توهین کرد

361 بازدید | 32 پست

یه زمین داریم نصفش به نام منه سه ساله میخواد بفروشه از قیمت پایین نمیاد و تخفیف نمیده هیچکس نخریده امروز جلو مامان و بابام بودیم بابام گفت پس زمین چرا نفروختی گفت مشتری نمیاد من گفتم مشتری که میاد تو همشونو می پرونی اونم یهو گفت تو دست راست و چپت رو نمیتونی تشخیص بدی اگه بلدی خودت ببر بفروش

به نظرتون کی مقصره؟ من الان باید چیکار کنم قهرم

خودت شروع کردیا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مقصری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

حق با شوهرته عزیزم

مردا تو این چیزا بهتر از ما زنا فکر شون کار می‌کنه

شوهرت میخاد با قیمت بالا بفروشه ن به هر قیمت مفتی

هیچی نباید میگفتی ک اینجوری بشه

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

وا توهین کرده بهش حق با اونه؟!!!

اجایزه نذاشت جلو پدرمادرش به همسرش اون حرفا بزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عصبی بی اعصاب خودخواه خودبین دیکتاتوره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

حق با شوهرته خیال داری ارزون فروشش کنه

نه ولی اوضاع فروش ملک داغونه نمیشه که مرغت یه پا داشته باشه اینجوری تا اخر عمر بیخ ریش خودت می مونه منم نمیگم مفت بده والا خود بنگاهی هم نظرش اینه قیمت بیاد پایین تر