2777
2789
عنوان

لطفا پدهای بهداشتی رو تو سطل زباله مکانهای عمومی نندازید ❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 5268 بازدید | 198 پست

دستشویی ها پره پد هست همون جور انداختن یا تو سطل زباله با بغل سطل. واقعا کاش فرهنگ سازی بشه

⛈️🌈🍀                                                                        https://daigo.ir/secret/11788654728

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم میپیچم لای کاغذ باطله چون ممکنه بوش هم بپیچه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

لطفا تومکان عمومی مترو واتوبوس و...ی کیلو کرم نمالید بعد دوش نگرفتید عطر میزنید ب خودتون سم تولید میشه من وقتی این بو میخوره بهم تاپیاده میشم میارم بالا

لطفا میرید مسافرت کناار خیابون نخوابید مث این بی خانه ها چادر نزنید شورت ولباس زیرپهن نکنید شعور داشته باشید فضاشهرمون خراب میکنید مخصوصا تو دروازه قران ...

بابتپول هتل نداری نیامسافرت مجبور نیستی ک 

مخالف هااهم اصلاریپ نزنن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

پلاستیک و کاغذ از کجا بیاریم تو اون وضعیت

گفتم همیشه توی ماشین داشته باشین

ماشین هم ندارید بزارید تو کیفتون وقتی میدونین تایم پریودتون نزدیکه حتما کیسه و پد همراهتون باشه ، اینارم من باید بگم؟

من خودم میرفتم کوه نایلون اضافه های خونه رو میبردم میزاشتم تو سرویس بهداشتی  اونجا یا یه جادرفتم کلی‌روزنامه باطله گذتشته بودن داخل سروییس بهداشتی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
شاید باورت نشه من یه بار وسط کوچه دیدم

من یه بار تو طبیعت پوشک بچه دیدم . یعنی اون مادر بلانسبت شما نفههههههم نکرده بود بذار تو نایلون گره بزنع همینجوری ول  کنار رود خونه بود.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

اون موقع ها ما راهنمایی بودیم یه بار بابای مدرسه خیلی کلافه شده بود اومد پشت بلندگو به همه تذکر داد گفت سطل زباله های دستشوییا پر نوار بهداشتیه تو خونه بهتون داد یاد ندادن درست رفتار نکنین خاک بر سر من که باید این چیزارو بهتون بگم، ناظم مدرسه به زور بلندگو رو از دستش گرفت

سطل زباله که خوبه

پد و پوشک هم وسط کوچه میندازن

اصلا باورم نمیشه همچین افرادی هم وجود داشته باشن

بچم که پوشکی بود میذاشتم تو کیفم ،تو اولین سطل زباله با کلی پلاستیک پیچیش،بازهم یا کلی خجالت مینداختم تو سطل زباله.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔