2777
2789
عنوان

از شوک های فرهنگی که در مواجهه با همسرتون برخوردید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 10527 بازدید | 164 پست

عجیب ترینش این بود که مادرشوهرم با سیم ظرفشویی و اسکاج میوفتاد به جون موزائیک های حیاط

پودر لباسشویی رو می‌ذاشت کنارش یکی یکی رو موزائیک پودر می‌ریخت و سیم و اسکاج میشست

بعد آب می‌ریخت یکی یکی با فرچه آب می کشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اسی من با عنوان عدس پلو شیرین ، دچار شوک فرهنگی شدم ازت

😬😂

عدس پلو کشمش داره دیگه 

ما خرما هم سرخ میکنیم و قاطی کشمش میکنیم

گفتم چون کشمش توی غذا داره خوشش نمیاد و شیرین میدونه نه اینکه مثلا توی برنجش شکر بریزیم

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عجیب ترینش این بود که مادرشوهرم با سیم ظرفشویی و اسکاج میوفتاد به جون موزائیک های حیاطپودر لباسشویی ...

وای بر وسواسسسسسسسسسسس 🥲

خانواده شوهرمن فقط لوبیاچیتی(خوراک لوبیا)روبابرنج میخورن مثل خورشت میریزن روی برنج

خیلی کیف میده که (:

عجیب ترینش این بود که مادرشوهرم با سیم ظرفشویی و اسکاج میوفتاد به جون موزائیک های حیاطپودر لباسشویی ...

عجیب ترش هر چند وقت یه بار وسایلی که تو انباری بود و اصلا به درد هم نمی‌خورد و باید دور ریخته میشد می‌آورد بیرون با دقت زیاد یکی یکی میشست و برق مینداخت

حتی چیزهایی که واقعا آشغال بود

پدرش بعد از شام به مهموناش تریاک تعارف میکرد هنوزم به خانواده ام نگفتم و میترسم برادرام بفهمن

بعد شام با اهنگ تریاک نمیرقص؟😂😂😂😂👍

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿