2777
2789
عنوان

از شوک های فرهنگی که در مواجهه با همسرتون برخوردید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 10527 بازدید | 164 پست
قند از زنددگیشون حذف بودمام شام حذف کرده بودیم هردو رفتیم تو شک😂اون کاری کرد من قندو حذف کنم منم شا ...

برای سلامت بدن حذف ناهار مهمه

وشام نخوردن در روایات خیلی مذمت شده. 

وباعث آسیب جدی به بدن میشه

به نظر من این چیزایی که گفتی تو زندگی مشترک زیاد مهم نیست ، اکثر مشکلات متاهل ها مربوط به تفاوت فرهنگ و اخلاق و اعتقادات هستش البته نقش مهم مسائل مالی رو نباید فراموش کرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه ما تو خونمون اگه دوست بابام یاهرغریبه ای میومد بابام میگفت برید تو هفتا سوراخ موش قایم بشین ولی تو خونه پدرشوهرم اینا درشون ب روی همه بازهست و اگه عروس نیاد داعم از مهمان پذیرایی کنه بد میدونن و دوس ندارن حالا مهمونا هرکی میخان باشن صدتا مرد هم ک باشن عروس میاد چایی و پذیرایی میکنه و بااینکه ب حجاب مقید هستن ولی تو اون موقه ها احساس راحتی بامهمان دارن 

من دوس دارم این خصلتشونو

حالا شاید این فرهنگی نباشه ولی برام خیلی عجیبه من دوتا خواهرشوهردارم ک دقیقا عینه شیرماده می مونن اینا اصن اعتقادی ب خواب و استراحت ندارن همیشه شادن و پرانرژی ویک لحظه روی زمین نمیشینن و همش دارن کار میکنن بعد من باید حتما ظهرا بخوابم بعد وقتی میریم خونه مادرشوهرم از پنج صب ک بیدارن باانرژی بعدم ظهر ک من خوابم خداشاهده میبینم و میشنونم همینجور از این طرف ب اون طرف دارن میرن و میان و کار میکنن من دهنم باز می مونه اینا چرا هیچوقت انرژیشون تموم نمیشه و خسته نمیشن

خیلیییییی خونوادش حاشیهه دارن خیلیییی بخدا منو خسته کردن ننش از همه بدتررر بابا یکم بگذرین رد شین سرهرچیییییی حرف درمیارن داستان درست میکنن همش حرف مردم براشون مهمه خیلیم علاقه دارن همش شکم مردمو غذا کنن

تاحالاندیدم زن وشوهری کپ هم باشن ینی ازلحاظ درون وبرون گرا وسردوگرم عین همید؟ میشه بیشتر توضیح بدی

اره خیییلی شبیه همیم ولی مشکلات زیادی گذروندیم و هنوزم داریم 

از لحاظ اخلاق از لحاظ ذائقه غذایی و خوراکی .رابطه با اطرافیان.علایق سرگرمی و.....

تاحالاندیدم زن وشوهری کپ هم باشن ینی ازلحاظ درون وبرون گرا وسردوگرم عین همید؟ میشه بیشتر توضیح بدی

من دایی و زنداییم اینجورین 

همه‌چیزشون کپ همه حتی قیافه‌‌هاشون انقد شبیه انگار خواهر  برادرن 

سلیقه‌شون توی غذا ، توی خوراکی ، توی تفریح و سرگرمی ،توی فیلم و سریال ، توی عادات خواب ، توی عادات رفتاری و شخصیتی ، حتی عادات رفتار با مهمون و دوست 

توی تفکرات شخصی و عقايد مذهبی و سیاسی و...

توی همه چیزززز کپ همن و تفاهم کامل دارن باهم