2777
2789
عنوان

از شوک های فرهنگی که در مواجهه با همسرتون برخوردید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 10527 بازدید | 164 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂در راستای سلامتی پیش رفتید 😂

😂😂😂

من واقعا نمیتونم قند حذف کنم مثلا یماه میرم میبینی عه تولد داریم کیک میخورم🤣

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

خیلی  خاله زنکن    خیلی  بد دهنن  مخصوصا  شوهرم   خیلی  فوش میده 

فرهنگشون  پایینه  پیش  خانوما راحت دراز میکشن  در باره ی همه چی  حرف میزنن  خائنن  

خیلی  حرف درمیارن

زن رو کنیز میدونن   بددلن

تو آشغالدون  پلاستیک نمیندازن  

دخالت میکنن  تو زندگی  هم دیگ

عملا آزادی   نیس  برای  عروس ها 

پفک و با نون میخورد پنیر و با مربا مادرشوهرم بدون اینکه اطلاع بده به کسی می‌ره خونش سوپ و میریزه رو ...

😂

کلا سوپ خورن و مجبور بودن توی خوردن سوپ تنوع به خرج بدن 😂

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

هیچی فقط کاغذ باز میکردن ناخوناشونو تو خونه میگرفتن من از سر شوهرم انداختم باید تو حموم ناخن بگیره

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

هیچی فقط کاغذ باز میکردن ناخوناشونو تو خونه میگرفتن من از سر شوهرم انداختم باید تو حموم ناخن بگیره

کاغد دیگه چرااااااااا

حداقل توی سطلی چیزی میریخت 🥲😬

خیلی خاله زنکن خیلی بد دهنن مخصوصا شوهرم خیلی فوش میده فرهنگشون پایینه پیش خانوما راحت ...

اینکه توی سطل آشغال پلاستیک نمیذارن جنایته جنایت 🥲

😂😂😂من واقعا نمیتونم قند حذف کنم مثلا یماه میرم میبینی عه تولد داریم کیک میخورم🤣

اره بابا

نمیشششهههههه

مادر و پدر همسرم باهم میرن حموم و عادیه و اصلاا مهم نیست ک کجا باشن یا کی خونشون باشه مثلا من یا دوم ...

تروخدا؟؟؟

چه کار چندشی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...