2777
2789

عنوانم نیاز به نگارش داره ولی حوصله ندارم (:

حالا لزوما فرهنگی هم نبود مانعی نداره

مثلا همسرم خیلی روغن استفاده میکرد

برای یه نیمرو نیم لیتر روغن میریخت

یا مثلا چیز شیرین دوست نداشت مثل عدس پلو یا آلبالو پلوی شیرین و فسنجون شیرین

یا خونه رو باید تبدیل میکرد به یخچال انقدر که سرد میشد

خوشبختانه همه عادت هاش رو تغییر دادم 😬😂🤸‍♀️💪

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

پدرش بعد از شام به مهموناش تریاک تعارف میکرد هنوزم به خانواده ام نگفتم و میترسم برادرام بفهمن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرش بعد از شام به مهموناش تریاک تعارف میکرد هنوزم به خانواده ام نگفتم و میترسم برادرام بفهمن

😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬🥲

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

با غذا انگور خورد من خیلی تعجب کردم امتحان کردم دیدم خوبه 

منم املت و نیمرو رو با چایی شیرین میخورم  برا صبحونه خیلی براش عجیب بود ولی الان تا املت درست میکنم میگه چایی شیرین هم بیار 😁

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

😅😅

ولش کن چیز مهمی نیست...تا وقتی که خود شوهرت مصرف نکنه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

پفک و با نون میخورد پنیر و با مربا 

مادرشوهرم بدون اینکه اطلاع بده به کسی می‌ره خونش سوپ و میریزه رو برنج میخوره 

برادر شوهرم هم ته دیگ می‌زاره تو سوپ خیس بخوره 

کلا عادت غذایی عجیب غریب زیاد دارن

ولی خداییش همشون ماهن خداروشکر

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

عقاید خرافی که اگر اینکارو کنی فلان بلا سرت میاد (مثلا کفشت بیوفته رو هم دیگه) یا فلان لباس میپوشم باعث میشه باهم دعوامون بشه 

خونشون تمییز نمیکننن هفته ای یبار بزور حموم میرن

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

با غذا انگور خورد من خیلی تعجب کردم امتحان کردم دیدم خوبه منم املت و نیمرو رو با چایی شیرین میخورم ...

😄

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.