2777
2789
عنوان

مادر شوهرم جلو بقیه آبرومو برد

442 بازدید | 26 پست

چندماه بیش یه سری مشکلات بین منو همسرم پیش اومده بود که یروز بحث شدت گرفت من همسرمو بلاک کردم زنگ زدم به مادر شوهرم با گریه گفتم که پسرت خیلی منو اذیت می‌کنه دیگه نمیتونم میخوام جدا شم ازش

اونم بی تفاوت رفتار کرد

گذشت و گذشت از اون موضوع ما آشتی کردیم

و همسرم گفت من باهاش صحبت کردم به هیچکس نمیگه این موضوعارو

تا اینکه امروز اومدیم خونه مادر شوهرم یکی از برادر شوهرام دارن طلاق میگیرن بحث اون بود پای سفره همینجوری

داشتیم حرف می‌زدیم خواهر شوهرمم بود...

یهو گفت من از توام خیلی ناراحتم گفتم چرا 

گفت زنگ زدی منو ترسوندی فلان حرفارو زدی همشو تعریف کرد جلو خواهر شوهرمم 

من یهو جا خوردم خیلی خجالت کشیدم و ناراحت شدم

همسرمم هیچی نمیگفت که جلو مامانشو بگیره 

خواهرشم شروع کرد راجبش حرف زدن و تعجب کردن

که فقط همسرم گفت من مقصر بودم شیطونی کردم 

الان واقعا ناراحتم هم از شعور مادر شوهرم و هم از همسرم که اون لحظه نه با نگاه مامانشو متوفق کرد نه با حرف

هیچی نمیگفت بهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا تو باشی، تقی به توقی خورد، گوشی رو نگیری زنگ به مادر شوهر بزنی. مسئولیت تمام این ماجرا، همه اش با خودتِ!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

من یک‌چیز رو نمی‌فهمم. وقتی باهمسرتون خوشید زنگ میزتید بگید مامان پسرت خیلی خوبه؟نه 

پس چرا دعواتون نیشه اون آقا نیشه پسر ایشون و بهش زنگ می‌زنید.

کار شما لشتباه بوده.کار مادرشوهرتون هم اشتباه

خب دیگه درست رو گرفتی که اینجور وقتا چی رو کی و به چه کسی بگی

من بعد اون موضوع دیگه هیچوقت راجب بحثامون به هیچکس نگفتم حتی مامانم ولی الان بدون ملاحظه شروع کرد همرو تعریف کرد آبرومو برد منم هیچی نتونستم بگم الانم اومدیم تو اتاق همسرم هیچی نمیگه می‌دونه من ناراحتم هیچ واکنشی نداره

مقصر خودتی نه هیچ کس 

یعنی چی تقی به توقی زنگ بزنین ما طلاق می‌خوابیم 

وقتی خودت راز نگهدار زندگی خودت نیستی از بقیه انتظاری نداشته باش 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

سلام عزیزم هم تو حق داری هم همسرت ولی مقصر خودتی که به مادرشوهرت گفتی

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

اگه اونجام متوقف می‌کرد حرفشو..بعد رفتن شما خواهرشوهر ازش میخواست که بقیه حرفارو بگه بهش..همین خوبه که توی روت گفتن وشوهرتم قبول کرده شیطونی ازطرف خودش بوده

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

باید اول از همه از خودتون ناراحت بشید 

وقتی دهان خودتون راز خودتون رو نگه نمیداره از دهان دیگران چه انتظاری دارید؟؟

الانم دیگه  بیخیال شده 

تجربه ها گاهی گرون به دست میان .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .