2777
2789
عنوان

مادر شوهرم جلو بقیه آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 26 پست
تقصیرخودته هیچکس مسول زندگی زناشوییتون نیست مشکلتوباهمسرت حل کن توقع داری مادرشوهرت پشت تووایسه تا ب ...

من بی تجربه بودم فک میکردم چون باهام خوبه هم دردی می‌کنه باهام ولی الان از پشیمونم پشیمون ترم

من بعد اون موضوع دیگه هیچوقت راجب بحثامون به هیچکس نگفتم حتی مامانم ولی الان بدون ملاحظه شروع کرد هم ...

با همسرت صحبت کن که وقتی طرف شما رو نگیره رابطتتون آسیب میبینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹۵درصد مادر شوهرا تو بحث های زن و شوهری طرف پسرشون هستن خیلی هاشون هم از اینکه پسرشون با عروسشون بد رفتار کرده خوشحال میشن پس نتیجه میگیریم تاجایی که میتونیم باید نزاریم که از مشکلاتمون با همسرمون باخبر بشن

از خودت باید ناراحت باشی که فرصت دستشون دادی 

منم 1 بار چنین اشتباهی کردم البته نه با خانواده شوهر ولی یه حرف عادی به کسی زدم که بعدا فهمیدم همین حرف عادی رو هم نباید میزدم.و فقط خودمو سرزنش کردم و یاد گرفتم سکوت کنم

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

مگه من میدونستم تجربشو داشتم که قراره اینجوری بشه

از تجربه دیگران باید استفاده میکردی. گاهی وقتا خوندن تاپیکهای مادر شوهر خواهرشوهر همچین بد هم نیست، همین اینا رو یادت میده. کاش تجربه دیگران رو میدونستی که خودت تجربه اش نکنی! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
۹۵درصد مادر شوهرا تو بحث های زن و شوهری طرف پسرشون هستن خیلی هاشون هم از اینکه پسرشون با عروسشون بد ...

من الان اینو متوجه شدم 

اون یکی پسرش داره طلاق میگیره ولی وایستاده بود تا میخورد پشت دختره بد گویی میکرد در صورتی که همه میدونن پسره اخلاقای بدی داره که باعث این شده 

من بی تجربه بودم فک میکردم چون باهام خوبه هم دردی می‌کنه باهام ولی الان از پشیمونم پشیمون ترم

خب عزیزم ناراحت نشوبهرحال بچشه بنظرمن ازسادگیش اینوگفته نه از بدجنسی .شوهرت هم که گفت تقصیرخودشه وللش

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل