من با اپراتور صحبت کردم گفتم من شنیدم ک اول باید بیام لیزر تا موها ضخیم تر بشه بعد دوباره بیام ک کامل از بین برن گفت اتفاقا راحت تره با دستگاه ژله ای کارت رو انجام میدم ک ارزونترم بشه
من صورتم رفتم تقریبا ضخیم بود نزدیک دو سال ولی جواب نداد ضخیم تر هم شد
❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹
❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹
نمیدونم الان موها که میخاد بزنه بیرون صورتم همیچین میخاره که نگو میگفت بیا حالا حواب میگیری
عزیزم ببخشید موهای شما هم اینجوری بود؟این مو اصلا کرکی حساب میشه؟
خواهش میکنم گلم بله بله دقیقاااا همینه مال منم تازه ی درجه هم کرکی تر ولی دادم زد گفتم حوصله ندارم ده ساعت بشینم توی حموم گفت نزننننن گفتم بزن هرچی شد باخودم والا فعلا ک چیزی نشده دو جلسه رفتم الان نوبتم بود دیگه پریود شدم کنسل شد بعد میرم دوباره تا ببینم چی میشه😂