2777
2789
عنوان

لیزر برای موهای کرکی خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 45 پست
حساسی پس . ولی لیزرو خیلی ها میگن تاثیرنداشته

اررره اتفاقا دختر خالم سالن داره میگه مشتریای اپیلاسیونیمون همه رفتن لیزر الان دوباره دونه دونه دارن برمیگردن 😂گفتم من برنمیگردم هرچیم باز دربیاد میدم لیزر حداقل تا در بیاد طول میکشه ادم راحته

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپلاسیون هم رو میخواد هرچند لیزر هم همون لخت شدنه 😂

😂😂😂لیزر رو ندیدی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ مشکلم با خط باسنه فقط🤣🤣🤣🤣🤣🤣پوزیشن بدیهههه لامصب

😂😂😂لیزر رو ندیدی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ مشکلم با خط باسنه فقط🤣🤣🤣🤣🤣🤣پوزیشن بدیهههه لامصب

من واسه بیکینی رفتم فقط اونجایی ک میگف کف پات رو بچسبون بهم دلم میخواست گردنمو بزنن ولی پاهامو اونجوری نکنم😂😂😂

عکس اولت واقعا نداشت تازه فکر کردم عکس کجارو کذاشتی بیشترتعجب کردم🥲😅😂😂

کلا بدنم عجیب غریبه

عکس اول جلو پام بود ک مو نداشت عکس دوم پشت پام ک دیگ مو حساب نمیشن پشمن لامصبا😂😂

من واسه بیکینی رفتم فقط اونجایی ک میگف کف پات رو بچسبون بهم دلم میخواست گردنمو بزنن ولی پاهامو اونجو ...

واااای وااای میدونی من اونجا گفت کف پارو بچسبون بهم من عینکی ک میدن رو برداشتم نگاش کردم گفتم نمیشه یجوره دیگههههه وااای جرخوردیم ازخنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=395701707]کلا بدنم عجیب غریبه عکس اول جلو پام بود ک مو نداشت عکس دوم پشت پام ک دیگ مو حساب نمیشن پشمن لامصبا ...[/QUOTE

باز جلوچشم چیزی نداری اون پنهونیاس😂😂

چرا پیامهاتو قفل میکنی باید الامت سوالو بردارم تا پیام برات بیاد! چرا ؟

[QUOTE=395701707]کلا بدنم عجیب غریبه عکس اول جلو پام بود ک مو نداشت عکس دوم پشت پام ک دیگ مو حساب نم ...

نه قفل نکردم تاپیکامو کلا قفل میکنم ولی پیام‌ ها رو نه

اصلا نمیدونستم سایت همچین آپشنی هم داره