2777
2789

یه دختر 10 ساله دارم چند روزه میرم تو یه کارخونه سر کار از صبح تا 5 عصر تا بریم خونه 6 میشه 

مامانم یه خورده با ذوق میگه برو بعد داداشم فوق لیسانسه یه رشته خوبه 

تا با مامانم حرف میزنه میگه چرا می‌ره سر کار و این ( یعنی من ) نمیتونه 

الان صبح مامانم بعد ۴ روز که میرم سرکار میگه تو میتونی بری سر کار تا ۶ عصر چند روز دیگه بچه مدرسه ای داری و چطور میخوای به بچه برسی 

به خدا دیوونم کردند نمی‌دونم چه خاکی به سر بریزم 

شوهرمم شغلش آزاده گاهی وقتا درآمدش نمی‌رسه و پول نداریم 

خانوما لطفاً خواهرانه راهنماییم کنید ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بقیه برات مهم نباشهپول کم بیاری مامانت هزار تومن هم کمکت نمیکنه

ببین هم سر پول و خرید با شوهرم دعوامون میشه 

خانوادم میگن شوهرت بیشتر کار کنه اونم میگه کار نیست کجا برم 

شوهرم شغلش ازاده

اونوقت اگه بشه مدرسه فقط شیفت صبح ها بزار بچه ات رو

سرویس برگردونتش خونه ات بعد چند ساعت خودتم برمی‌گردی خونه تو این فاصله ها با تلفن حتما پیگیر رسیدن بچه ات به خونه باش نگران نباش. به هر حال کار کردنم سختیهایه خودش رو داره و مزایایی خودشم داره عوضش برای بچه ات هر چی دلش خواست میخری

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
برو سرکار به بچت هم یاد بده که مستقل بار بیاد این برای آینده‌اش بهتره

پس یعنی برم 

ممنون خواهر گلم که راهنماییم کردی به خدا کسی ندارم ازش راهنمایی بخوام مامانمم به ذهن داداشم نگاه میکنهن

من تو ده سالگی خودم همه کارامو میکردم و درسامو میخوندممامانم فقط غذا میپختبچه ده ساله مستقله

منم بچه دارم ده ساله هم هست 

بستگی داره بچه رو چه جوری بار بیاری اگه بلده مراقبت کنه که اشکال نداره

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.