2777
2789
عنوان

لطفاً راهنماییم کنید برم یا نه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما سر کار میری؟

نه 

میتونی هم به کارای خونه برسی هم شاغل باشی 

چون هر روز هست سخته 

اگه شیفتی بود راحتتره 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

پس یعنی برم ممنون خواهر گلم که راهنماییم کردی به خدا کسی ندارم ازش راهنمایی بخوام مامانمم به ذهن داد ...

ولش کن کاری رو بکن که فکر میکنی درسته

بچه بزرگ داری شوهر داری نباید بزاری مامانت برات تصمیم بگیره

شاید داداشت حسودی میکنه و مامانت رو پر میکنه که نری

اگه بری حداقل از لحاظ مالی یکم دستت باز میشه

بچه‌ات هم یاد میگیره که مستقل بار بیاد

ولش کن کاری رو بکن که فکر میکنی درستهبچه بزرگ داری شوهر داری نباید بزاری مامانت برات تصمیم بگیرهشاید ...

اره با اینکه تحصیلکرده هست ولی خیلی در گوش مامانم حرف میزنه

خودت بچتو بهتر میشناسی ک وظیفه شناس هست یا نه

من هیچوقت از مامانم کمک نخاستم برا درسو مشقم درسمم همیشه عالی بود

الان اکثر بچهای اطرافمو میبینم هی ماماناشون باید درسشون بدن و بالاسرشون وایسن تا مشق بنویسن..

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
دخترم مدرسه یه هفته شیفت صبح یه هفته ظهر

وقتی شهری میشه صبح ها ببر بذار خونه مادرت از سرویس بخواه از اونجا برداره اگه ممکنه اگه نه باید یکی باشه ببرتش مدرسه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
وقتی شهری میشه صبح ها ببر بذار خونه مادرت از سرویس بخواه از اونجا برداره اگه ممکنه اگه نه باید یکی ب ...

ظهری

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹