2777
2789

سلام خانوما به امید خدا یه سری لباس اوردیم کار تولید خودمون هست ، شیک ارزون باکیفیت تضمینی میفروشیم ، عکساشونو میذارم اینجا ولی هرکسی دوست داشت میتونم منو به عنوان دوست اد کنه ادرس کانالمون هم براش بفرستم . توکل به خدا انشالله که شما از ما راضی باشید مام شرمنده شما نباشیم .

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپ ساپورت طرح لی رنگبندی داره قیمت فقط 18 تومن فری سایز

خداوکیلی فقط ۱۸ تومن؟ قیمت دستمال کاغذیه که؟ 😁 همینکه بشینی خشتکش پاره میشه؟

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

جنسشون عالیه

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

عزیزم من یه تاپ شلوارک خریدم 12*تومن جنسش عالیه.گفت دپوخت خودمونه منم چنتاتیکه خریدم دوباره میخام برم ازش بخرم 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
عزیزم من یه تاپ شلوارک خریدم 12*تومن جنسش عالیه.گفت دپوخت خودمونه منم چنتاتیکه خریدم دوباره میخام بر ...

عزیزم از کانال خریدی؟

بلندترین ارتفاع برای سقوط افتادن از چشم امام زمان است