2777
2789
عنوان

عروسی عمم نمیرم بنظرتون کارم بده

707 بازدید | 45 پست

من حتی لباسم خریده بودم و اماده بودم اما امروز متوجه شدم شوهرش ادم سالمی نیست چون عمم گفت منو خیلی محدود میکنه اما من چون عادت دارم به محدودیت برام مهم نیست و اینکه میگه دخترا مانتویی و فلان خراب نیستن!!!‌یعنی یه حسن میدونست که مارو لطف کرده خراب نمیدونه 

منم اصلا دوست ندارم تو مراسم همچین ادمی شرکت کنم به مامانمم گفتم که من نمیام حالا عمم زنگ زده که چرا اینجوری شدید و میخواید ابروی مارو پیش فامیل ببرید

اما من احساس خیلی بدی نسبت بهش گرفتم و فک میکنم اگه قراره برم یجا بشینم و اینا اصلا برا چی برم

.

قراره پس چه کار کنی ؟ 

قراره بری بشینی دیگه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم اتفاقا خیلی شاد و زیبا میرفتم میخواستم ببینم چه گهی میخواد بخوره اخه

اخه اصلا هم کفو هم نیستیم قبلشم فقط بخاطر اصرار عمم رفتم لباسم گرفتم حتی ، اما حالا میبینم انگار شخصیت خودمو زیر سواا میبرم

.

اخه اصلا هم کفو هم نیستیم قبلشم فقط بخاطر اصرار عمم رفتم لباسم گرفتم حتی ، اما حالا میبینم انگار شخص ...

نه اتفاقا اینجوری کارت زشت تره کسی نمیتونه به تو چیزی بگه برو بیشتر حرص بخورن

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
وا برو بخاطر عمت چ‌ربطی ب شوهرش داره.چقد شوهر عمه هارو بزرگ میکنید

عروسی جفتشونه قطعا فامیلاش و اینا هم تو همین دیدگاهن 

و من تصورم از عروسی رقص و بزن بکوب بود حالا اصلا نمیخوام حتی پاشم که تو فیلم باشم بعدا شوهرش بشینه راجبم حرف بزنه

.