2777
2789
عنوان

عروسی عمم نمیرم بنظرتون کارم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم اتفاقا خیلی شاد و زیبا میرفتم میخواستم ببینم چه گهی میخواد بخوره اخه

والا بخدا راست گفتی 😀

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اخه اصلا هم کفو هم نیستیم قبلشم فقط بخاطر اصرار عمم رفتم لباسم گرفتم حتی ، اما حالا میبینم انگار شخص ...

اینکه هم کفو هستن یا عقایدش چیه رو عمه ات که قراره زنش بشه باید بسنجه نه شما 

عمه ات هم دلیلی نداشت به شما بگه اون چه طرز فکری داره وقتی پوشش شما اونجوریه حق داری بهت بربخوره 

ولی این عروسی عمه ات هست با اون کاری نداشته باش 

اگه بعد دیدی طرز فکر و رفتارش طوری هست که به عنوان فامیل نمی تونید رفت و امد داشته باشید دائم اونوقت رفت و امدت رو محدود کن

اینکه هم کفو هستن یا عقایدش چیه رو عمه ات که قراره زنش بشه باید بسنجه نه شما عمه ات هم دلیلی نداشت ب ...

کلا خانوادش عین خودش فک میکنن منم اون همه هزینه برا لباس و فلان کردم نمیخوام برم ی گوشه قایم شم که تو فیلم این مرتیکه نیوفتم بعدش برام حرف نسازه و پشتم حرف بزنه

بعد احساس میکنم خود عمم ادمی نیست که بخاطرش برم جایی که همه عکس منن

.

اسی خیلی خودت رو جدی گرفتی و جوگیر شدی. رفتن یا نرفتن تو هیچ فرقی به حال اونا نداره. بری برای خودت و روحیه ات خوبه و نری هم باید تنها بمونی خونه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

کلا خانوادش عین خودش فک میکنن منم اون همه هزینه برا لباس و فلان کردم نمیخوام برم ی گوشه قایم شم که ت ...

اون تو همون خانواده بزرگ شده مسلما طرز فکرشون یکی هست 

میتونی به فیلم بردار بسپری ازت نگیره 

یا اگه رابطه اتون با عمه ات اونجوریه خوب نرو 

اسی خیلی خودت رو جدی گرفتی و جوگیر شدی. رفتن یا نرفتن تو هیچ فرقی به حال اونا نداره. بری برای خودت و ...

من جدی هستم عزیزم بخاطر اینکه من یکشنبه شیفت بودم حتی تایم تالارو باهام هماهنگ کردن که بتونم برم

اینکه کسی شمارو جدی نمیگیره بهش عادت کردید من همجا با اصرار میزبان میرم نه با دعوت خشک و خالی

انقدم تو طول هفته مهمونی و دورهمی میرم که یه عروسی تو روحیم تاثیری نداره ، از بابت تنها موندنمم نمیخواد شما نگران باشی

.

اون تو همون خانواده بزرگ شده مسلما طرز فکرشون یکی هست میتونی به فیلم بردار بسپری ازت نگیره یا اگه را ...

نمیخوام خودمو کوچیک کنم به خاطر فیلم بردار و اینا بگم بعشون

خودمم از عمم خوشم نمیاد اما هم برا تالار و اینا زنگ زد که کیا شیفت نیستی اون موقع بگیرم و اینا که بتونم برم

از همون اولم اصرار کرد که حتما بیا چون عروسی عمومم نرفتم 

بخاطر همون یخورده روم نمیشه

.

نمیخوام خودمو کوچیک کنم به خاطر فیلم بردار و اینا بگم بعشونخودمم از عمم خوشم نمیاد اما هم برا تالار ...

خوب اینجوری یه کم بد نمیشه؟

طرف بهت احترام گذاشته  باهات هماهنگ کرده 

خود فامیلای اون مگه تو مراسما چطوری میان؟نمیشه یه شالی شنلی چیزی بگیری بندازی 

خوب اینجوری یه کم بد نمیشه؟طرف بهت احترام گذاشته باهات هماهنگ کرده خود فامیلای اون مگه تو مراسما چط ...

بد میشه بخاطر همون دو دلم

مثلا زنعموش تو عقد چادر رنگی پوشیده بود داخل تالار من عکسارو دیدم متعجب شدم حالا زن بودنا همه احساس میکنم خیلی تو چشم میشم تو مراسم 

نه بابا چ شال و شنلی 

.

پناه بر خدا 

به تو چه زندگی عمه ات هست شوهر اونه تو چرا ناراحتی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست