2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد تنهایی بره سفر خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3652 بازدید | 128 پست
دعاشو همین جابکنه حتما باید بره تو ی کشور جنگ زده داغون صدجور بلا سرش بیاد از استرس بمیرم؟؟؟؟ نمیخو ...

این همه ادم میره هیچی نمیشه فقط شوهر شما بلا سرش میاد اگر اتفاقی بخواد بیافته در خونه هم میافته

کلا اهل سفر زیارتی نیستم شوهرم داره ب هردری میزنه یکم اعتقاد پیداکنم البته که خیلیا هم سالم برمیگر ...

ممنون عزیز دلم منم امیدوارم محبت اهل بیت تو قلب پاکت بیشتر و بیشتر بشه و با همسرت بهترین و آرومترین زندگی رو داشته باشی و خیر نی نی تو ببینی

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه ادم میره هیچی نمیشه فقط شوهر شما بلا سرش میاد اگر اتفاقی بخواد بیافته در خونه هم میافته

من ب این صحبت شما اعتقادی ندارم

پس من بپرم جلو ماشین وسط خیابون بگم اگه قرار باشه اتفاقی بیافته توخونه هم میافته؟!!!

ممنون عزیز دلم منم امیدوارم محبت اهل بیت تو قلب پاکت بیشتر و بیشتر بشه و با همسرت بهترین و آرومترین ...

مرسی بابت آرزوی قشنگت

درمورد محبت اهل بیت هم بنظرم تا ی حدی اگه باشه خوبه آدم آرامش داره...اینم دعایقشنگی بود البته بدون افراط

[QUOTE=56426225]از قدیم گفتن خر چ داند قیمت نقل و نبات. خودتو با همچین کسایی درگیر نکن [/QUOT ...

یادم نمیاد شما رو ریپلای کرده باشم. عجبا درسته سال سگه ولی نباید پاچه گرفت .

نهایتا خوشحالم ک تو بهشت نمیبینمت

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
کی گفته بهشتی ام؟؟ بخاطر پروفایلم میگی؟ اینکه تایلند به کربلا ترجیح داده بشه واقعا جای تعجب و تاسف د ...

عزیزم نظرش رو گفته چرا بحث میکنید و متاسفید مگه همه باید عقاید و دیدگاهشون مشابه شما باشه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

شوهرمن ٧سال پيش رفت تايلند با برادرش ،من خيلي مخالفت كردم ولي فايده نداشت ولي تو اون مدتي كه نبود كلي عشق و حال كردم كلي پول خرج كردم اصلا باهاش حرف نزدم ديگه روزهاي ه

اخر زنگ ميزد خونه مامانم اينا گريه ميكرد ولي بازم باهاش حرف نزدم اونروزي كه اومدن جاريم همه خانواده شوهرمو دعوت كرد به صرف ناهار من نرفتم شوهرمم مستقيم اومد خونه بهش محل نذاشتم اصلا جلوم زانو رد و كلي گريه كرد و قسم خورد ديگه بدون من جايي نميره تا به مدت باهاش قهر بودم ولي بالاخره انقدر التماس كرد بخشيدمش بعد بردمش ازمايشگاه كلي ازمايش داد🙈🙊هميشه هم قسم ميخوره اصلا دست از پا خطا نكرد من كه باور نمي كنم ولي گفتم اگه چيزي جز اين باشه مديون مني و هيچ وقت نمي بخشمت

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
استارتر بچه هات چند سالشونه؟ يكي از بچه ها رو بزار پيش مامانت يكيشون رو ببريد تركيه 

یکیش دوسال و نیم یکی ۱۱ ماه نمیدونم خودم دلم نمیاد پسرمو نبرم نمیسه اخه وابستس مریض میشع

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
خلاصه كه رسما كوفتش شد😂😂😂😂

خخخخ دمت گررم درس عبرت شد براش

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
خلاصه كه رسما كوفتش شد😂😂😂😂

دمت گرم بیشتر از این نمیتونستی کوفتش کنی. ولی خدایی من میگم آدم علاج قبل از وقوع بکنه بهتره دیگه وقتی رفت حالا آدم هرچی هم کوفتش کنه فایده نداره البته ی فایده داره که دیگه نمیره.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
یکیش دوسال و نیم یکی ۱۱ ماه نمیدونم خودم دلم نمیاد پسرمو نبرم نمیسه اخه وابستس مریض میشع

به نظرم ببری هیچی هم نمیشه بچه شش ماهه هم میبرن. آخه نمیخواین برین بیابون کهو اتفاقا اینقد خاطره میشه براتون

منم برخورد داشتم كه با دو تا بچه كوچيك رفتن سفر ممكنه خودت اذيت بشي و خسته ولي از حرص و جوش خوردن بهتره بنظر من به شوهرت بگو اگه قبول نكرد بگو يكيشون رو ميبريم