سلام خانما همسرم گیر داده من برم ترکیه اونم تنها با دوستام ماچون دوتا بچه کوچیک داریم نمیتونیم باهم بریم وقتی حرفشو میزنه دست و پام میلرزه هیج جوره دوس ندارم بره دست خودم نیس با اینکه خیلی بهش اعتماد دارم نظر شما چیه ازتجربه هاتون میگید
هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
مهمتر از همه اینه کسی فردا ادعا نمیکنه این بابای منه. خخخخخ
عااافرین عااافرین، این نکته جا مونده بود، مرسی دوس جون
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
منم بهش گفتم بری بچه هات میدم مامانت منم میرم از زندگیت از این ترس داره وگرنه تا الان رفته بود هم خر میخوان هم خرما بخدا سر این مسافرت زندکی مو به کامم تلخ کرده مرد خیلی خوب و مورد اعتمادیه ولی نمیزارم بره حرصش درمیاد منتظر اجازه منه فقط داره از هر روشی شده منو راضی میکنه
هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
واقعا شما فرق شوخی وجدی رو نمیفهمی؟؟؟ بعدم گفتم شوهرم واسه زندگی هم تنها بره تایلند من خیالم راحته ...
میگم دوس جون خدا حفظش کنه اقاتونو، ولی تو تاریخ فقط یک مرد جلو خودشو گرف اونم شد پیامبر(یوزارسیف رو میگم بانوی پاکدامن😂)
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
منم بهش گفتم بری بچه هات میدم مامانت منم میرم از زندگیت از این ترس داره وگرنه تا الان رفته بود هم خر ...
ایول حالا که اجازه تو مهمه اجازه نده گلم. کوتاه نیا مردا خیلی بلدن چه جوری ما زنا رو بلانسبت شما خر کنن. شوهر من الان داره شدیدا رو مخم کار میمنه که راجع به ی مساله حیاتی کوتاه بیام و من دارم مقاومت میکنم. توام به خاطر بچه هات مقاومت کن بذار بفهمن که مامانشون قوی هست و جلیگاه بالایی داره. نهایتا یک ماه غر میزنه بعد یادش میره.
هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه