2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد تنهایی بره سفر خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 128 پست
مهمتر از همه اینه کسی فردا ادعا نمیکنه این بابای منه. خخخخخ

عااافرین عااافرین، این نکته جا مونده بود، مرسی دوس جون

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

منم بهش گفتم بری بچه هات میدم مامانت منم میرم از زندگیت از این ترس داره وگرنه تا الان رفته بود هم خر میخوان هم خرما بخدا سر این مسافرت زندکی مو به کامم تلخ کرده مرد خیلی خوب و مورد اعتمادیه ولی نمیزارم بره حرصش درمیاد منتظر اجازه منه فقط داره از هر روشی شده منو راضی میکنه

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم سک س وورکر ها کارت سلامت دارن تواین کشورا،میفرستمش جای مطمئن خخخخ سرماخوردگی فقط؟؟؟ صدجور ...

گلم من تو بدترین زمان و شلوغی رفتم کربلا کلی هم پیاده روی کردم اربعین خداروشکر هیچ مریضی نگرفتم عوضش خدا ی نی نی گذاشت توی دلم و حاجتمم داد.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
واقعا شما فرق شوخی وجدی رو نمیفهمی؟؟؟ بعدم گفتم شوهرم واسه زندگی هم تنها بره تایلند من خیالم راحته ...

نه فقط شما میفهمی 

چقدر عصبی هستی نمیشه باهات حرف زد 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
منم بهش گفتم بری بچه هات میدم مامانت منم میرم از زندگیت از این ترس داره وگرنه تا الان رفته بود هم خر ...

شل نشو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
واقعا شما فرق شوخی وجدی رو نمیفهمی؟؟؟ بعدم گفتم شوهرم واسه زندگی هم تنها بره تایلند من خیالم راحته ...

میگم دوس جون خدا حفظش کنه اقاتونو، ولی تو تاریخ فقط یک مرد جلو خودشو گرف اونم شد پیامبر(یوزارسیف رو میگم بانوی پاکدامن😂)

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
گلم من تو بدترین زمان و شلوغی رفتم کربلا کلی هم پیاده روی کردم اربعین خداروشکر هیچ مریضی نگرفتم عوضش ...

کلا اهل سفر زیارتی نیستم

شوهرم داره ب هردری میزنه یکم اعتقاد پیداکنم

البته که خیلیا هم سالم برمیگردن الهی شکر

شما که علاقه داری امیدوارم روزی هرسالت باشه وصحیح وسالم بری وبرگردی

واقعا برات متاسفم ک تایلند رو به کربلا ترجیح میدی

از قدیم گفتن خر چ داند قیمت نقل و نبات.

خودتو با همچین کسایی درگیر نکن 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
دومیشم شوهرمنه که هنوز معروف نشده شوهرمن پاکترینه 

خدا حفظش کنه عزیزم

شوخی میکنم🌹

منم بهش گفتم بری بچه هات میدم مامانت منم میرم از زندگیت از این ترس داره وگرنه تا الان رفته بود هم خر ...

ایول حالا که اجازه تو مهمه اجازه نده گلم. کوتاه نیا مردا خیلی بلدن چه جوری ما زنا رو بلانسبت شما خر کنن. شوهر من الان داره شدیدا رو مخم کار میمنه که راجع به ی مساله حیاتی کوتاه بیام و من دارم مقاومت میکنم. توام به خاطر بچه هات مقاومت کن بذار بفهمن که مامانشون قوی هست و جلیگاه بالایی داره. نهایتا یک ماه غر میزنه بعد یادش میره.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

[QUOTE=56426225]از قدیم گفتن خر چ داند قیمت نقل و نبات. خودتو با همچین کسایی درگیر نکن [/QUOT

کاش بجا اینهمه تعصب مذهبی یکم ادب هم یادتون داده بودن

بیشعورا رو بهشت راه نمی‌دن حتی اگه ماهی یبار بره کربلا

شامل حال توهم میشه