2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد تنهایی بره سفر خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3652 بازدید | 128 پست
عه گیسو الان پستت رو دیدم چقدر ما با هم تفاهم داریم😂

آره عشقم😍😍😆😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بره چهارتا گندکاری کنه بهتره تا بکشنش یا صدجوردرد ومرض از ی کشور جنگ زده بگیره وبیاد والاااا

من بنظرم بمیره بهتر از اینه ک چیزش ب چیز یه زن دیگ بخوره. تایلندم میرن فقططط واس چیز تو چیز😂😂😂

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

منم دخترم بسلامت بدنیا بیاد..خدا بطلبه میخواییم بریم گرجستان...قبل ۱ سالگیش..بچه داشته باشی مگه باید دست و پات بسته باشه🤐🤐🤐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زمانی که کسی دلش از همسرش گرفته پز همسرمان را ندهیییییممممم

پز چیه عزیزم همسر منم مثه بقیه ممکنه هزار تا عیب داشته باشه. این ما هستیم که به اونا میگیم با ما چه رفتاری داشته باشن. الان این خانم بجه برو ترکیه دو ماه بعد میخواد بره تایلند و اصلاذمسئولیت زندگی رو نمیفهمه. مردا در حالت عادی نسبت به ما زنا خودخواهن. این ما هستیم که جایگاهمون رو باید تو زندگی براشون مشخص کنیم. قصدم اصلا پز دادن نیست چون همسر منم هزارتا عیب داره مثل وابستگی به مادرش که وحشتناکه. این مثال رو زدم تا بفهمه که اگه بگه برو اشتباهه

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

تو تاپیک قبلی اقاهه به خانومه گفته چاقی لاغر شو اینم از این جدیدا مردا دیگه پررو شدن فکر میکنن ماها دوتا گوش داریم بالا سرمون بلا نسبت

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من بنظرم بمیره بهتر از اینه ک چیزش ب چیز یه زن دیگ بخوره. تایلندم میرن فقططط واس چیز تو چیز😂😂😂

من ب شوهرم اعتماد دارم

تایلندم انقدر زیبایی داره که فقط مردای احمق میرن واسه چیز توچیزش

ایران خودش کم چیز توچیز نداره والاااا

تازه میگن دخترای تای خیلی هم زشت وسیاهن

نه عزیزم شما در جریان نیستی تایلند یه خیابون فقیر نشین داره مردای ایرانی میرن اونجا واسه کمک رسانی..تفکرتو عوض کن در مورد مردان سرزمینم😤😤😤😤😆😆😆😆

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
تو تاپیک قبلی اقاهه به خانومه گفته چاقی لاغر شو اینم از این جدیدا مردا دیگه پررو شدن فکر میکنن ماها ...

همشم ما حضور داریم ولی استارتر نه😂😂

ژوووون شوهرت😞😞😞

به خدا قصدم فقط این بود جلوش رو بگیرم نذاره بره شوهر منم هزار تا عیب داره حالا سر این مسأله ی کم شعور داره فقط  

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
نه عزیزم شما در جریان نیستی تایلند یه خیابون فقیر نشین داره مردای ایرانی میرن اونجا واسه کمک رسانی.. ...

😂😂😂😂 ممنونم ک منو از ظلمات نجات دادی، پس این چیز تو چیز شایعس؟😂😂😂

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇