سلام خانما همسرم گیر داده من برم ترکیه اونم تنها با دوستام ماچون دوتا بچه کوچیک داریم نمیتونیم باهم بریم وقتی حرفشو میزنه دست و پام میلرزه هیج جوره دوس ندارم بره دست خودم نیس با اینکه خیلی بهش اعتماد دارم نظر شما چیه ازتجربه هاتون میگید
هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بره چهارتا گندکاری کنه بهتره تا بکشنش یا صدجوردرد ومرض از ی کشور جنگ زده بگیره وبیاد والاااا
من بنظرم بمیره بهتر از اینه ک چیزش ب چیز یه زن دیگ بخوره. تایلندم میرن فقططط واس چیز تو چیز😂😂😂
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
زمانی که کسی دلش از همسرش گرفته پز همسرمان را ندهیییییممممم
پز چیه عزیزم همسر منم مثه بقیه ممکنه هزار تا عیب داشته باشه. این ما هستیم که به اونا میگیم با ما چه رفتاری داشته باشن. الان این خانم بجه برو ترکیه دو ماه بعد میخواد بره تایلند و اصلاذمسئولیت زندگی رو نمیفهمه. مردا در حالت عادی نسبت به ما زنا خودخواهن. این ما هستیم که جایگاهمون رو باید تو زندگی براشون مشخص کنیم. قصدم اصلا پز دادن نیست چون همسر منم هزارتا عیب داره مثل وابستگی به مادرش که وحشتناکه. این مثال رو زدم تا بفهمه که اگه بگه برو اشتباهه
هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
نه عزیزم شما در جریان نیستی تایلند یه خیابون فقیر نشین داره مردای ایرانی میرن اونجا واسه کمک رسانی.. ...
😂😂😂😂 ممنونم ک منو از ظلمات نجات دادی، پس این چیز تو چیز شایعس؟😂😂😂
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇