2777
2789
عنوان

چرا جذب ادمای لاشی میشم😭

232 بازدید | 27 پست

خوش هیکل و خوش قیافه ای که واقعا دوستم داشت چندین بار بهم اصرار کرد وضع مالیش خوب بود دانشجوی دندون پزشکی بود گرین فلگ بود نتونست جذبم کنه

البته دلیل اصلیش این بود که هی اسم ازدواج میاورد

رو یکی کراش سنگین زدم که دوسم نداشت ازم خیلی پایین تر بود بهم ابراز علاقه نمیکرد

هزارتا کیس خوب رد کردم تهش روی یه الدنگی که دوسم نداره کراش میزنم جوری که کرک و برگای دور وریامو میریزونم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی هست تاپیک زدم پرسیدم باهاش برم دیت یا نه 

همه گفتن بهتره نری دیروز گفتم بزار پیجشو چک کنم

بعد چون خوش استایله فالوراش زیاده تقریبا 6 کا فالورر داره خودش 300 نفر فالو داشت که بینشون دوتا دختر بود یدونش من بودم یدونش مامانش:)))

یکی هست تاپیک زدم پرسیدم باهاش برم دیت یا نه همه گفتن بهتره نری دیروز گفتم بزار پیجشو چک کنمبعد چون ...

واسه همین دودل شدم میگم کاشکی برم هول نیست اینجور ادمی کم گیر میاد ولی بازم نمیدونم

چون لاشی ها همیشه جذاب ترن چهرشون به خاطر همین لاشی ان دیگه کلی ادم یمخاونشون اونا هم دور برشون میداره 

محلم که بهت نمیده فکر کردی چه خبره 

بهش بگو خر کی هستی کدوم خری از تو خوشش میاد اخه

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

یکی هست تاپیک زدم پرسیدم باهاش برم دیت یا نه همه گفتن بهتره نری دیروز گفتم بزار پیجشو چک کنمبعد چون ...

معمولا این ادما لاشی ترن دیدم که میگم میخوان خودشونو خوب جلوه بدن مگه میشه خاله ای زن عمویی دخترعمه دخترخاله فالو نداشته باشه 

چون لاشی ها همیشه جذاب ترن چهرشون به خاطر همین لاشی ان دیگه کلی ادم یمخاونشون اونا هم دور برشون میدا ...

نه اخه چهره کراشم خیلییممم خوب نبود من از لحاظ ظاهری ازش بهتر بودم اوایلم خیلی خوب بود با اینکه شخصیتش یجوری بود که به هیشکی رو نمیداد و باهمه سگ بود بامن خیلی مهربون بود

یهو با یکی رفت تو رباطه که نگم براتتتت

بعد میگفت من عاشقشمو میمیرم براشو..

اون کسایی که رد کردم صدها بار از اون بهتر بودن منم شخصیتم طوریه که خودم رو نمیدم ولی خیلی علاقه مند میشم

معمولا این ادما لاشی ترن دیدم که میگم میخوان خودشونو خوب جلوه بدن مگه میشه خاله ای زن عمویی دخترعمه ...

من خودم از فامیل کسیو فالو ندارم

اخه پیجش اصلا فیک نیست 

رفیق زیاد فالو داره همشون پسرن ولی