منم
شاید شایدا چون اسمم در دسته ی حادثه ساز قراره داره (( دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی &&&&& دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی &&&&& دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر : فرقی نمیکنه )) شکست میخورم یعنی خیانت میبینم یا میره با یکی دیگه اتفاقاً ازدواج هم میکنه باهاش و اونو خوشبخت میکنه یا واقنی یا از لج من
کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره یا در حوزه ی ازدواج شکست میخورن ( خیانت یا مرگ ) ؛ یا حوزه ی سلامتی ( یا یک بیماری یا بیماریهایی رو تا مدتهای طولانی با خود یدک میکشند ) ؛ یا حوزه ی اشتغال ( یعنی راه های رزق و روزی ) . یا هر دو حوزه یا هر سه تاش و غیر ممکنه در یکی از این ۳ حوزه یا دو تاش یا هر سه تاش شکست نخورن ( قطعا شکست میخورن )
من خودم اسمم در حادثه ساز معمولی هست :
♦️♦️♦️اینطور محاسبه میشه :
اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش ( مستعار ینی هر طور که در محیط زندگی صدا میزنن ) {{ استثنا : گ ، چ ؛ پ ژ ، حذفه ،،، ه آخر حذفه البته اگه صدای کسره ِ بده مثلا فریده صدای فریدِ میده ( فرید ) ؛ ع صدای الف میده ، ح صدای ه میده ، غ صدای ق میده ، ث ص صدای س میده ، ظ ذ ض صدای ز میده مثلا ابوالفضل صدای ابُلفزل میده
یا
اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی هر که نوشته میشود {{ استثنا : آ ، گ ، چ ، پ ، ژ : حذفه }}