2777
2789
عنوان

چرا جذب ادمای لاشی میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 

شاید شایدا چون اسمم در دسته ی حادثه ساز قراره داره (( دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی &&&&& دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی &&&&& دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر : فرقی نمیکنه )) شکست میخورم یعنی خیانت میبینم یا میره با یکی دیگه اتفاقاً ازدواج هم میکنه باهاش و اونو خوشبخت میکنه یا واقنی یا از لج من

کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره یا در حوزه ی ازدواج شکست میخورن ( خیانت یا مرگ‌ ) ؛ یا حوزه ی سلامتی ( یا یک بیماری یا بیماریهایی رو تا مدتهای طولانی با خود یدک میکشند ) ؛ یا حوزه ی اشتغال ( یعنی راه های رزق و روزی ) . یا هر دو حوزه یا هر سه تاش و غیر ممکنه در یکی از این ۳ حوزه یا دو تاش یا هر سه تاش شکست نخورن ( قطعا شکست میخورن ) 

من خودم اسمم در حادثه ساز معمولی هست : 

♦️♦️♦️اینطور محاسبه میشه : 

اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش ( مستعار ینی هر طور که در محیط زندگی صدا میزنن ) {{ استثنا : گ ، چ ؛ پ ژ ، حذفه ،،، ه آخر حذفه البته اگه صدای کسره  ِ بده مثلا فریده صدای فریدِ میده ( فرید ) ؛ ع صدای الف میده ، ح صدای ه میده ، غ صدای ق میده ، ث ص صدای س میده ، ظ ذ ض صدای ز میده مثلا ابوالفضل صدای ابُلفزل میده 

یا 

اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی هر که نوشته میشود {{ استثنا : آ ، گ ، چ ، پ ، ژ : حذفه }}

ای لاشی پسند لنتی منم دوسشون دارم😂

ممکنه چون راحت به دست نمیان براتون جذاب هستند. اگر راحت بدست نمیاد یه احتمال این ممکنه باشه تو ذهنت که پس ادم خاصی هست. آخه خودشون رو هم خاص نشون میدن برای اینکه بتونن آدمای مختلف رو جذب کنن نه فقط یکی رو تا همیشه. 

یک احتمال دیگه هم اینکه عشق به سختی بدست میاد چون الگوی روابط اولیه با والدین این بوده راحت عشق رو ازشون نگرفتی.

این الگوها ادما رو در تعارض قرار میده از طرفی درونم امن نیست پس خودم رو جوری نشون بدم که کسی نمیتونه بازیم بده مراقبت شدید از خودم به خاطر ناامنی درونی از طرفی جذب ادم ناامن میشم چون ناامنی درونم الان رفت فرافکنده شد روی یک ادم ناامن حالا برای من با الگوی درونم آشناست. حالا اون دست نیافتنی هست و الگوی ناهشیار من غلبه بر ناامنی است ولی هرگز قرار نیست این غلبه اتفاق بیفته چون رابطه ناامن انتخاب میشه برای غلبه و این الگو همیشه در واقعیت شکست میخوره