2777
2789
عنوان

شوهرم سر اسم بچه داره دیوونم میکنه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 76 پست
دقیقا کاری که شوهر من کردیعنی کل بارداریم اعصابم خورد بود😞کل خانوادشم بسیج شده بودن اسم پدرشون رو ب ...

حدا نگذره ازشون که رو اعصاب و روان یه زن باردار میرن!!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اووووه حال کو تا اونروز 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی شناسنامه گرفت من چیکار کنم اونوقت؟

به همون اسمی که میخوایی صداش بزن 

ما خیلی اطرافمون اینجوری داریم شناسنامه پدر گرفت مادره به ی اسم دیگه صداش میکنه و کلا همین اسم روش موند فقط شناسنامه همونه

البته تا جایی که میتونی مانعش شو چون دو اسمه بودن اصلا خوب نیست ولی در نهایت اون کاری که گفتمم میتونی بکنی

واقعا چرا گند بزنه به شناسنامه ی بچه ؟ چرا بچه 18 سال با یه اسم بدرد نخور بره مهد و مدرسه و.... چرا ...

خب پس چیکار کنه بره گردن شوهرش رو بزنه؟؟ وقتی میگه هیچکاری نمیتونه بکنه وقتی تا این حد محدوده تنها راه حلم براش همینه

حداقل دل خودش اروم میشه

احمق تویی که شرایطو درک نمیکنی

غیر از حامله نشدن فقط راهش همینه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

مگه بیمارستان مهمه؟ ثبت احوال مهم نیست؟

ببین به هیچ وجه قبول نکن ...بگو اسم بچه رو که من مادرشم باید انتخاب کنم.با وجود تمام احترامی که برا بابات قائلم و عاشقشم ولی اگه قرار باشه این اسم و روی بچم بذاریم اصلا حاضر به باردار شدن نیستم!! از همین اول موضع خودت رو مشخص کن ولی اولاش نشون بده که حرفاش رو به شوخی گرفتی و باورت نمیشه بخواد همچین اسمی بذاره .. قاه قاه بخند و بگو مگه عهد حجره ازین اسما بذاریم...اگ۶ دیدی همینجوری میخواد ادامه بده بگو پس میشینیم اسم در میاریم و دوتایی با هم به توافق میرسیم .اسمای قدیمی هم به هیییییچ وجه قبول نمی کنم

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خوشبحالتون

تا دقیقه نود پیش رفتن

کلی هم ثبت احوال اینور اونور رفتن 

ولی نشد دیگه الحمدلله

منم میگفتم اگر اون اسمو بزاری منم اسمی که خودم انتخاب  کردم رو صدا میکنم!!ولی خوب بچه دو اسمه میشد

خداروشکر بخیر گذشت

ولی کل بارداریم ب اعصاب خوردی گذشت😧

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.