2777
2789
عنوان

شوهرم سر اسم بچه داره دیوونم میکنه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 76 پست

تا اون موقع درست میشه 

مادر شوهر منم میگفت اسم منو بزاری برا دخترت براش ۵ تا النگو میگیرم 

😬🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

حشمت اللهشمس الله قدرت الله

عصمت الله 

نورالله 

عبدالله

حمدالله 

شکرالله

....😂😂😂

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی ۹ ماه زحمت بکش بجرو نگه دار فعدم تا دوسال شب بیدار بکش که اخرش باباش اسم بچرو انتخاب کنه تقصی خودته که انقدر ارزش خودتو پایین اوردی

وقتی بجه دار میشی ینی داری پوکی استخوان و افسردگی بعد از زایمان و داعون شدن هیکل و ریزش مو و و و وو کلی مشکل دیگرو به جون میخری باید دنیا به پات ریخته بشه که حاضر بشی همچین حرکتی بزنی ولی تو داری میگی حتی انتخاب اسم بچتم با خودت نیست؟

عصمت الله نورالله عبداللهحمدالله شکرالله....😂😂😂

عصمت که اسم زن بود ،نبود؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

دقیقا کاری که شوهر من کرد

یعنی کل بارداریم اعصابم خورد بود😞

کل خانوادشم بسیج شده بودن اسم پدرشون رو بزارن رو بچه من(اخه چقدر دخالت)

حالا دختراشم بودن...خوب اونا بزارن

حالا ی اسمی که خیلی قدیمی بود و اصلن به ی بچه   کوچیک نمی اومد

الحمدلله پرس و جو کردن و ثبت احوال رفتن

اصلن اسمی که شوهرم میخاست بزار تو ثبت احوال رد شده بود و تایید نشد!!

واینجوری شد که خودم اسمشو انتخاب کردم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عصمت که اسم زن بود ،نبود؟

نه هم زن هم مرد

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

هیچی چیزی نمیشه تو با اسمی خودت دوست داری صداش بزن بعد که 18 سالش شد هرچی پسرت دوست داشت همونو عوض م ...

واقعا چرا گند بزنه به شناسنامه  ی بچه ؟ چرا بچه 18 سال با یه اسم بدرد نخور بره مهد و مدرسه و.... 

چرا اینقدر نظرات مزخرف میدین البته با احترام 

حالا کوووو تا بخوای بچه بیاری

ولی بهتره از همین الان و با سیاست مغزش رو شست وشو بدی و زیر پوستی اسم های قشنگ و مردونه رو بدون اینکه ضایع کنی فرو کنی به ماهتهتش تا اون موقع که بچه دار شدی به مشکل نخوری نه مثلا اسم آیدین رو بخوای بهش قالب کنی ی چنتا اسم قشنگ و ریز ریز بکن تو مغزش

البته اگه پاشو کرده تو ی کفش اینکارو بکن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

وقتی شناسنامه گرفت من چیکار کنم اونوقت؟

عزیزم با دعوا نمیشه کاری کرد ک

بذار بگیره شناسنامه تو توی خونه اون اسمی ک دوست داری صدا بزن بچتو بعدم تا بخواد بره مدرسه شوهرت سرعقل میاد مطمئن باش خودش پیگیر میشه اسمش رو عوض میکنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست