2777
2789
با این کاموا و میل شماره هاش رو نمی بینم منم کلاه میبافم اولش شبیه شاله 😂

مرسیییییییییی❤️❤️❤️❤️❤️

و اینکه شما مبتدی هستین؟ من تا حالا چیزی نبافتم کلا ولی پایه کوتاه و متوسط بلند و اینارو بلدم

بنظرتون میتونم دورنگ ببافم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیییییییییی❤️❤️❤️❤️❤️و اینکه شما مبتدی هستین؟ من تا حالا چیزی نبافتم کلا ولی پایه کوتاه و متوسط بل ...

من نه از ۱۶ سالگی بلدم بعد اینکه من پسرم 

اره دو رنگ میشه 

واسه شالگردن اول ببین چند تا زنجیره میخای بزنی بزن بعد رج بعدش  پایه کوتاه بزن و  رج بعدی از سوراخ پشتی بباف  تا شال گردن کش باف داشته باشی

بهترین مربی قلاب بافی با صد ها آموزش رایگان
فقط و فقط خانم مینا محمدیان
بیشتر از 100 تا آموزش رایگان داره

من یکی از هزاران هنر جوی بهترین مربی قلاب بافی ایران خانم مینا محمدیان هستم - ملقب به مادر قلاب بافی ایران-با بیش از 100 ها آموزش رایگان...آکادمینا... جایی که توش رویا هاتو می بافی ...

من خیلی وقت بود دنبال یه منبع درست و حسابی برای آموزش قلاب بافی می‌گشتم. خیلی‌ها رو امتحان کردم ولی یا توضیحات نصفه بود یا طوری آموزش می‌دادن که آدم گیج می‌شد.

ولی یه مدت پیش با آموزش‌های مینا محمدیان آشنا شدم و واقعاً فرق داشت. ساده، روان، مرحله به مرحله و پر از نکته‌های طلایی. ✨

جالب اینجاست که حتی تو بعضی سایت‌های دیگه هم ازش به عنوان «مادر قلاب بافی ایران» یاد کردن، چون خیلی از هنرجوهای ایرانی با آموزش‌های ایشون قلاب بافی رو شروع کردن. 🌸

الان هم بزرگ‌ترین کانال قلاب بافی تلگرام رو داره با بیش از 74 هزار عضو (تا مهر 1404)
و پیج اینستاگرامش به اسم academina74 بزرگ‌ترین پیج قلاب بافی ایرانه با بیش از 465 هزار دنبال‌کننده (تا مهر 1404). 🔥

📌 و در آخر یه خبر خوب برای شما دوست نازنینم:
کافیه داخل گوگل سرچ کنید: آکادمینا یا مینا محمدیان
سایتش بالا میاد.

وقتی وارد سایت بشید، لینک کانال تلگرام، اینستاگرام، روبیکا و آپاراتش هست و به راحتی می‌تونید از 🌟 صدها آموزش رایگان قلاب بافی 🌟 استفاده کنید. 🧶💖

من یکی از هزاران هنر جوی بهترین مربی قلاب بافی ایران خانم مینا محمدیان هستم - ملقب به مادر قلاب بافی ایران-با بیش از 100 ها آموزش رایگان...آکادمینا... جایی که توش رویا هاتو می بافی ...