الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من ۹۳ کیلو ۸۵۰ بودم از ۲۵ شهریور رژیم گرفتم الان ۸۹ کیلو ۹۵۰ هستم . روزی یکساعت پیاده روی میکنم توی خونه رژیمم شیره روزی فقط ۲ لیوان شیر میخورم دیگه هیچی ولی فقط تا چند روز اول بعدش فستینگ میگیرم
وای چه عالی موفق باشی عزیزم ، هفته ای چند بار فست گرفتی ؟ من باشگاه نمیتونم برم باز به نظرت میشه کم ...
مرسی گلم
هر چند بار که میتونستم . اره میتونی تو خونه هم ورزش کنی خواستی یه گروه هست با خانومای نی نی سایت زدیم رژیم میگیریم و بهمدیگه اعلام میکنیم اونم بهت بدم
وای چه عالی موفق باشی عزیزم ، هفته ای چند بار فست گرفتی ؟ من باشگاه نمیتونم برم باز به نظرت میشه کم ...
دختر من ۱۱۶ واینا بود ولی زیر نظر دکتر الان شده ۸۵البته خیلی آروم وزیر نظر دکتر داره کم میکنه رژیم و باشگاه باهم داره..فک کنم بدون باشگاه سخت باشه کم کردن