2777
2789
عنوان

بچه ها میشه وزن خیلی بالا رو کم کرد

231 بازدید | 21 پست

وزن خیلی بالا مثلا 110 کیلو ، راهکار هایی اگه دارید بگید لطفاً شرایط باشگاه رفتن هم ندارم ، رژیم فست هم نظرتون رو بگید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادل تابستون ۱۱۰ بودم باشگاه رفتم کالری شماری و فست و جنرال گرفتم الان ۹۸

وای چه عالی موفق باشی عزیزم ، هفته ای چند بار فست گرفتی ؟ من باشگاه نمیتونم برم باز به نظرت میشه کم کرد؟

عزیزم من ۹۳ کیلو ۸۵۰ بودم از ۲۵ شهریور رژیم گرفتم الان ۸۹ کیلو ۹۵۰ هستم . روزی یکساعت پیاده روی میکنم توی خونه رژیمم شیره روزی فقط ۲ لیوان شیر میخورم دیگه هیچی ولی فقط تا چند روز اول بعدش فستینگ میگیرم

عزیزم من ۹۳ کیلو ۸۵۰ بودم از ۲۵ شهریور رژیم گرفتم الان ۸۹ کیلو ۹۵۰ هستم . روزی یکساعت پیاده روی میکن ...

به نظرت منم توی خونه پیاده روی کنم و رژیم بگیرم میشه کم کرد ؟ واقعا دیگه از چاقی خسته شدم

اره باشگاه میرفتم فقط ایروبیک کار میکردم کار کن فقططط برقص خیلی جواب میده رقص

بچه کوچیک دارم و اینکه کسی نیست نگهش داره وگرنه باشگاه سرکوچمونه، الان سه روزه فقط رژیم گرفتم ، حتما از امروز رقص هم شروع میکنم

وای چه عالی موفق باشی عزیزم ، هفته ای چند بار فست گرفتی ؟ من باشگاه نمیتونم برم باز به نظرت میشه کم ...

مرسی گلم 

هر چند بار که میتونستم . اره میتونی تو‌ خونه هم ورزش کنی خواستی یه گروه هست با خانومای نی نی سایت زدیم رژیم میگیریم و بهمدیگه اعلام میکنیم اونم بهت بدم 

ایشالا ک خیره

من دوماه رژیم گرفتم ۱۳کیلو‌کم کردم ۴۲کیلواممم باربی😂

بدنت اب از دست داده

تو رزیم های سریع صورت خیلی شکسته میشه بو عکسات ببین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وای چه عالی موفق باشی عزیزم ، هفته ای چند بار فست گرفتی ؟ من باشگاه نمیتونم برم باز به نظرت میشه کم ...

دختر من ۱۱۶ واینا بود ولی زیر نظر دکتر الان شده ۸۵البته خیلی آروم وزیر نظر دکتر داره کم می‌کنه رژیم و باشگاه باهم داره..فک کنم بدون باشگاه سخت باشه کم کردن

به نظرت منم توی خونه پیاده روی کنم و رژیم بگیرم میشه کم کرد ؟ واقعا دیگه از چاقی خسته شدم

من ۹۸ کیلو بودم رژیم گرفتم پارسال  رسیدم تا ۷۸ توی ۲ ماه نیم ولی باز رژیمو ول کردم شدم ۹۳ خیلی خیلی بستنی ‌. شیرینی میخوردم 

اره روزی یکساعت پیاده روی کن این رژیم شیر عالیه من نتیجه ازش گرفتم ولی در هفته ۲ روزش بگیر بقیش فستینگ بگیر عالیه

بدنت اب از دست دادهتو رزیم های سریع صورت خیلی شکسته میشه بو عکسات ببین

ن خدایی سنم انقددد اومده پایین هیشکی باورش نمیشه ۲۱سالمه🤣هفته پیش رفتم عمل بینی همه میگفتن چجوری قبول کردن تو بزور۱۴سالت بشه نشه