2777
2789
عنوان

ارزوهای یه زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4965 بازدید | 179 پست
با همسرم دوستم اما با فیلم دیدن نه برای من راحت نیستم حس ناکافی بودن بهم میده حس خیانت

متوجه ام منم برام اتفاق افتاده درکت میکنم ولی حداقل بهتر از این میشه که بشینی و فقط درد بکشی و دست رو دست هم بذاری و‌کاری نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم من اشتباه متوجه شدم و پیام دادم فک کردم میگه یکی دوسال اول فقط حسرت میخوری من گفتم ۱۴ساله حسر ...

عزیزم، منم اشتباه فهمیدم فکرکردم میگید 14 ساله هرروز همین کارارو میکنید و همه چی عاشقانست و... 🤭

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اسماشونو شنیدم ولی نمیدونم چیه ان مشکلت رو چی گفتی اینا رو داد من اون تایم به شدت عصبی بودم و داد می ...

دقیقا گفتم داد میزنم و پرخاش دارم و استرس، زیاد دارم. اخه من ی سرترالین الرژی دارم و اونو نداد و بجاش اینا رو داد. خوندم راجبشون نوشته خواب اورن. یکم این دو دلم کرده

التماس دعا🙏
متوجه ام منم برام اتفاق افتاده درکت میکنم ولی حداقل بهتر از این میشه که بشینی و فقط درد بکشی و دست ر ...

دیشب بخش گفتم از این به بعد باهات میبینم و دیگ با تو ارضا نمیشم 

فقط با فیلم ها و ....

بازم دردش نیومد 

گفت خوبه من می‌خوام تو لذت ببری 

اصلا دیونه ام می‌کنه این فکرهای عجیبش

دقیقا گفتم داد میزنم و پرخاش دارم و استرس، زیاد دارم. اخه من ی سرترالین الرژی دارم و اونو نداد و بجا ...

اره خواب اوری بده چون بچه ها هستن بخابی کارات میمونه گرسنه میمونن 

ولی یکی کمکت کنه دو هفته ای تا عادت کنی میفتی رو روال ساعت خوابتم درست میشه

اره خواب اوری بده چون بچه ها هستن بخابی کارات میمونه گرسنه میمونن ولی یکی کمکت کنه دو هفته ای تا عاد ...

متاسفانه کسی نیس. بخوامم بخوابم بقول تو میخواد غر بزنه

التماس دعا🙏
خدای و فعل و انفعالاتی توی ذهن شما مردا اتفاق می افته که محبت رو از زناتون دریغ میکنین...پولی که نیس

چرا یک درصد احتمال نمیدین خودتون باعث میشین ازتون دریغ کنیم. هیچوقت یک طرفه قاضی نرید

کاربر اقا