2777
2789
عنوان

ارزوهای یه زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4966 بازدید | 179 پست
همه چیز زیر سر این گوشی هاست که مرد ها هر فیلم و هرکس خواستن رو از توی همین گوشی ها پیدا میکنند

بی جنبه شدن آدم ها 

دنبال کسی نیست 

اما فیلم میبینه 

و میگ تو هم باید ببینی 

با روحیات من سازگار نیست 

فقط زجر میکشم 

حتی بهش میگم تنهایی ببین 

راضی نمیشه میگ اونجوری تنهایی دوست ندارم ببینم 

با هم ببینیم 

هر چی میگم من همچین تمایلی ندارم 

هیچ فایده ندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یکم بهتر شده بودم ولی زود قطع کردم یه ماه مصرف کردم تازه داشت تاثیر میذاشت قرار بود برم بعد یه م ...

کاش ادامه میدادی. مثلا الان با حال بد روحی ک جسمت بدتر اسیب میبینه. حداقل این ارامبخشا بدنو از تنش دور میکنه 

التماس دعا🙏
بی جنبه شدن آدم ها دنبال کسی نیست اما فیلم میبینه و میگ تو هم باید ببینی با روحیات من سازگار نیست فق ...

ببخشید عزیزم فیلم یعنی چی؟؟ 

یعنی یه فیلم ازونا میزاره کلا تو طول رابطه؟؟هر بار یه مدل؟؟

خییلی سخته که خدا کمکت کنه 

بعد به توهم توجهی داره؟؟ محبتی داره؟؟ یا غرق فیلم کارشو میکنه

بی جنبه شدن آدم ها دنبال کسی نیست اما فیلم میبینه و میگ تو هم باید ببینی با روحیات من سازگار نیست فق ...

باهم ببینید در حد این فیلم سینمایی های بدون سانسور بنظرم خوبه ولی نه فیلم های دیگه...

عزیزم بنظر من هرچه بیشتر ازش دور بشی و بگی تنهایی ببین شرایط رو بدتر میکنه من نمیگم روشنفکرم خودمم به شدت بدم میاد ولی بشین دوبار باهاش ببین خودتون تح.ریک میشین دفعه بعد خودت فیلم پیشنهاد بده از این سینمایی های بدون سانسور و کم کم کمش کن و بگرد یه فیلم پیدا کن بگو باهم ببینیم که در حد لمس و لب گرفتن باشه... باهاش دوست شو و ازش دور نشو خودت عادتش بده

کاش ادامه میدادی. مثلا الان با حال بد روحی ک جسمت بدتر اسیب میبینه. حداقل این ارامبخشا بدنو از تنش د ...

بخدا اونم درک شدن و همراهی میخاست 

مثلا تا بدن عادت کنه خب خوابم زیاد شد ولی دلش میترکید من بخابم اون به بچه ها برسه 

بخدا اونم درک شدن و همراهی میخاست مثلا تا بدن عادت کنه خب خوابم زیاد شد ولی دلش میترکید من بخابم اون ...

درست میگی. پس منم شروع نکنم. ب من گفته شبا. تو چ تایمایی میخوردی؟ 

التماس دعا🙏
ببخشید عزیزم فیلم یعنی چی؟؟ یعنی یه فیلم ازونا میزاره کلا تو طول رابطه؟؟هر بار یه مدل؟؟خییلی سخته که ...

نه توجه داره 

نمیتونم توضیح بدم خیلی سخته 

فقط زجر آور 

چون نمیتونم همراهی کنم

خیلی برام سخته 

سرم داره می ترکه 

درست میگی. پس منم شروع نکنم. ب من گفته شبا. تو چ تایمایی میخوردی؟

فلوکستین صب اونیکی شب 

داروهات چیه؟؟ 

اگر نخوری حالت که خوب نمیشه ولی اگر جور دیگه ای میشه خوب بشی و ارامش بگیری نخور 

مثلا تراپی که اونم به شدددت پول میخاد 

باهم ببینید در حد این فیلم سینمایی های بدون سانسور بنظرم خوبه ولی نه فیلم های دیگه...عزیزم بنظر من ه ...

با همسرم دوستم 

اما با فیلم دیدن نه 

برای من راحت نیستم 

حس ناکافی بودن بهم میده 

حس خیانت 

فلوکستین صب اونیکی شب داروهات چیه؟؟ اگر نخوری حالت که خوب نمیشه ولی اگر جور دیگه ای میشه خوب بشی و ا ...

روپاکین 500 شبی یدونه. ریسپریدون 1 میلی شبی یدونه

گف بعد دوهفته بیا ویزیت مجدد

التماس دعا🙏