2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 67 پست
دیگه اگه نیاز داری چاره ای نیست ، ولی عزت نفس خودتو حفظ کن ، نزار عادت کنه به توهین کردن

عادت کرده. بار اولش نیست. حالا اگه با اینکه گفتم نمیام فردا برم فک می کنه حق با اون بوده و فکر نی کنه خیلی دوست دارم اونجا رو. حتی اگه توهین کنه بهم و ول نمی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودش بگه فرق میکنه،میرم ولی به این جور آدما اصلن وایب خوبی ندارم

الان نزدیک مهره و اوج کار. لازم داره نیرو 

شایدم به بچه ها دیگه بگه به من زنگ بزنند. 

الان نزدیک مهره و اوج کار. لازم داره نیرو شایدم به بچه ها دیگه بگه به من زنگ بزنند.

بنظرم خودتم دوست داری برگردی هر طور شده ، درسته ؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بنظرم خودتم دوست داری برگردی هر طور شده ، درسته ؟

هم آره هم نه. چون من هفت سال اونجا بودم. بعد برم یک جای دیگه. تازه آشنا بشم. آدم‌های جدید و... . ولی اینجا یا اینکه آشنام. حقوقش خیلی کمه. همشم توهین می کنه و شرایطش سخته. مثلا تعطیلها می رم سر کار. بدون عیدی و اضافه کاری. ولی خب اینجا باز سابقه دارم. آشنا دارم. 

هم آره هم نه. چون من هفت سال اونجا بودم. بعد برم یک جای دیگه. تازه آشنا بشم. آدم‌های جدید و... . ولی ...

بازار کار خوب نیست ، ولی چیزایی که میگی ملاک نیست که بخای  چشمتو ببندی و هرخفت و توهینی بشنوی و کار کنی ،هر جا دیگه هم بری بعد مدتی آشنا میشی و حقوق میگیری

بازار کار خوب نیست ، ولی چیزایی که میگی ملاک نیست که بخای چشمتو ببندی و هرخفت و توهینی بشنوی و کار ...

واقعا همینطوره. ولی نمی دونم چرا دل کندن سخته برام. 

آره. کلا مدلشه. چون پول داره فکر کرده همه برده ش هستن

همه رفتن فقط من و تو هستیم🤣

توهم خودت خاصی که ول کنش نیستی