2777
2789
عنوان

خانومالطفابیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 72 پست
هییییع چشم اینقدربهم انرژی دادی حتماتوخونه شروع میکنمکسی هم پاندارم برای پیاده روی باخودشم نصف شب می ...

سرزنش چی دختر قشنگ🥲💖🎀

مهم خودتی. اول خودت بپذیر که حسسسابی دوست داشتنی و قشنگ و لایقی. جدی میگم. میدونم که همینطوره. واقعا باید به خودت افتخار کنی و از خدا تشکر کنی که بهت همت داده از خودت مراقبت کنی و بتونی حداقل توی همون خونه واسه خودت یه شادی ای دست و پا کنی.

استرس هیچی رو نداشته باش. همه ی اتفاقات به مرور دردشون کم میشه و از بین میرن💖 

همسرتم که حرف میزنه یه مدت اصلا جدی نگیر توی خودت. خود خوری نکن یعنی. بذار با زمان کم کم حل بشه.

دو سه ماه بتونی روتین رژیم و ورزش و خوشحال بودنت رو رعایت کنی مطمئنم اونم باهات راه میاد. 

گل و گیاهم داری توی حیاط؟ اونا هم میتونن کمکت کنن انرژی بگیری. اگه نمیترسی و علاقه داری، واسه اینکه تو خونه احساس تنهایی نکنی شاید یدونه عروس هلندی یا یه حیوونی که دوست داری و زیاد دردسر نداره هم فکر خوبی باشه، هوم؟🙂‍↔️ البته اگه شرایطش رو داری و واقعا علاقه داری.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
آره نگاه میکنم عجل معلقو جوکرم دیدم بعضیاشو یواشکی فلش میدم بایکم پول بچه خواهرم بریزه برام ازکافینت ...

دقیقا میفهمم چجور شخصیتی داره... واقعا خدا صبر بده بهت میدونم چقدر سخته دووم اوردن توی این شرایط‌... پیش مشاور هم نمیاد احتمالا....

ببین من یه کانال توی تلگرام دارم، فیلما رو کامل میذاره.

نمیدونم اینجا میشه لینک گذاشت یا نه؟ 

اگه میشه و گیر نمیدن بگو بذارم و برش دارم بعدش

ما که خندان می‌رویم🧸☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرزنش چی دختر قشنگ🥲💖🎀مهم خودتی. اول خودت بپذیر که حسسسابی دوست داشتنی و قشنگ و لایقی. جدی میگم. م ...

والاپدرشوهرم بعد۳۲سال زندگی هنوزهمون عقایده مردای قدیمیوداره بشدت وشوهرمم دقیقاکارای باباشومیکنه شغلشونم باهمه خونمونم نزدیکه اوناست

کلاصدباررژیم گرفتم ول کردم الانم۳ماهه پایبندم زیرنظردکتررژیم

برای همینه به تغییرشوهرم امیدی ندارم

نداشتم شوهرمم نگرفت تایک بنده خدایی خونه نویی برام یک گلدون گل سانسوریاآوردخیلی دوسش دارم گذاشتم رو اُپنم

خونه پدرشوهرم ازاین پرنده هاهست منوشوهرم علاقه نداریم وگرنه میشه بگم بیاره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دقیقا میفهمم چجور شخصیتی داره... واقعا خدا صبر بده بهت میدونم چقدر سخته دووم اوردن توی این شرایط‌... ...

توسایت فک کنم نشه ببینین اگه میشه بزارین

بدبختی همینه وگرنه تاالان چندجورتلفنی چندین جلسه صحبت کردم خودم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

توسایت فک کنم نشه ببینین اگه میشه بزارینبدبختی همینه وگرنه تاالان چندجورتلفنی چندین جلسه صحبت کردم خ ...

اگه میخواین درخواست میدم توشخصی شایدبشه

والاپدرشوهرم بعد۳۲سال زندگی هنوزهمون عقایده مردای قدیمیوداره بشدت وشوهرمم دقیقاکارای باباشومیکنه شغل ...

درک میکنم کاملا... خیلی سخته🥲

وای سانسوریا هم مقاومه هم خوشگله. زاموفیلیا هم مقاوم و خوشگل و سبزه.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
ممنونم که خوندی عزیزممن مجبورم ادامه بدم زندگیموبه هرحال پای هم موندیم شوهرمم بشدت داره روم فشارمیار ...

عزیزم علم انقد پیشرفت کرده که میشه گفت چیزی ب اسم نازایی دیگه وجود نداره بهرحال اگر نگران این موضوعی میتونی ب دکترت بگی که از بابت آمادگی برای بارداری چکت کنه و خیالت راحت بشه حداقل مشکل پزشکی نداری

من خودم ب خاطر همین انگ زود اقدام کردم و باردار شدم و متاسفانه سالها بعد همسرم کارایی کرد که هزار بار آرزو میکردم کاش بچه نداشتم که جدا میشدم 

توسایت فک کنم نشه ببینین اگه میشه بزارینبدبختی همینه وگرنه تاالان چندجورتلفنی چندین جلسه صحبت کردم خ ...

برات فرستادم خوشگلم😘🤗💖

هرفیلمی سرچ کنی داره. ایرانی و خارجی با کیفیت های مختلف

ما که خندان می‌رویم🧸☕
درک میکنم کاملا... خیلی سخته🥲وای سانسوریا هم مقاومه هم خوشگله. زاموفیلیا هم مقاوم و خوشگل و سبزه.

اینقدرخوشحالم دلسوزانه برام وقت گذاشتین

ذوقم اصلاتوپیام مشخص نمیشه🥰🥰🥰

میشه توخصوصی بهتون بعدنم پیام بدم بازبهم انرژی بدین؟تنهاکسی هستین که هی سرزنشم نمیکنین

اینقدرخوشحالم دلسوزانه برام وقت گذاشتینذوقم اصلاتوپیام مشخص نمیشه🥰🥰🥰میشه توخصوصی بهتون بعدنم پیام ...

من دوساله اینجا عضوم ولی اولین باره دوست اضافه کردممم🥰😍❤️ معلومه که میشهههه

وای دختر منم همسنتم راحت باش حسابی😘😘

منم خیلی خوشحال شدم باهات حرف زدمممم🥰❤️

ما که خندان می‌رویم🧸☕
عزیزم علم انقد پیشرفت کرده که میشه گفت چیزی ب اسم نازایی دیگه وجود نداره بهرحال اگر نگران این موضوعی ...

خیلی سخته زبونشونونگهدارن واقعا

دکتررفتم برام همه چی نوشته توهفته جدیدبایدبرم آزمایشواینا

ولی قبلنم دادم حتی عفونتم ندارم فقط مشکلم تنبلی تخمدانه

من دوساله اینجا عضوم ولی اولین باره دوست اضافه کردممم🥰😍❤️ معلومه که میشههههوای دختر منم همسنتم راح ...

عه چه باحال پس چه خوب منودرک کردی رفیق بوس بهت😘بهتونم بعدابازم پیام میدم

شب که نخوابیدم صبحت بخیر

من تو زندگیم هرگز عبادت نکردم هیچی هم جز خدا قبول ندارم ولی همیشه طرفدار حق و آزادی و عشق و ازادی بیان و آزادی اندیشه بودم و ادم منتقدی بودم خدا هم همیشه پشتم بوده و یه در هایی به روم باز کرده که به روی ۹۹/۹ درصد مردم بسته س