2777
2789
عنوان

خانومالطفابیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 72 پست
اینم بگم که کاملا میدونم تپلی های الانت واقعا دست خودت نیست و ژنتیکیه و استعدادشو داری.ببین رژیم فقط ...

بله دقیقاهرچی به شوهرم میگم استرس بهم واردنکن بدترمیکنه به سختی وزن کم میکنم ولی میکنم دیگه

امیدوارم خدامنوهمینقدردوست داشته باشه کلاباختم خودمواگه میدونستم همچین کسی میادتاپیکم زودترمیزدم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عزيزم خدا توبه گذاشته ديگه. اينقدر خودتو اذيت نكن. همين كه تصميم داري عوض بشي خودش خيلي خوبه. يعني خ ...

ممنونم ازتون خانومی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقاهرچی به شوهرم میگم استرس بهم واردنکن بدترمیکنه به سختی وزن کم میکنم ولی میکنم دیگهامیدوارم ...

عزیزدلم🥲😘❤ سنی نداری که آخه تازه اول جوونی و شادابیته🧚‍♀💖 خداروشکر کن بازم توانایی و اراده انجام کار داری‌. 

ببین نمیدونم چقدر میتونی کاری که میگم رو عملی کنی خب؟ ولی من میگم، شاید باعث شه یه اتفاقات خوبی بیوفته. به نظرم تنها کاری که میتونه خیلی نجاتت بده باشگاه رفتنه. باور کن با روزی ۱ ساعت و نیم ورزش و بیرونِ خونه بودن و آدمای دیگه رو دیدن هم حسابی استرست تخلیه میشه هم برای تنبلی تخمدانت عالیه. 

حسابی بهت انرژی میده. 

میدونم توی خونه ام میشه ورزش کرد ولی همین که یه روتینی داری و میری بیرون و بقیه رو میبینی که دارن تلاش میکنن باعث میشه انرژی بگیری.

باشگاه رفتن فقط استارتش سخته🥲 یه هفته ی اول تحمل کنی بعدش دیگه معتادش میشی.

با شوهرتم جدی بشین با آرامش حرف بزن بگو من تا وقتی از سلامت خودم محافظت نکنم نمیتونم از یه موجود دیگه نگهداری کنم. اصلا بحث وزن هم نیستا. بحث اینکه الان از لحاظ روحی(استرس) و همون تنبلی نمیتونی یه مشکل دیگه رو هم تحمل کنی. 

و حاملگی با رژیم واقعا غیر ممکنه😭 

اگه ورزش و رژیمت رو ادامه بدی ماهی حداقل ۴-۵ کیلو رو میتونی کم کنی(البته ورزش بیشتر عضله سازی میکنه و ممکنه وزنت اضافه شه امممممما سایزت کم شه. عضله از چربی سنگین تره) 

اینجوری پیش بره تا ۶-۷ ماه دیگه شاید خیلی بهتر بتونی به بچه فکر کنی.

بدبدختی بچه ام وقتی میاد تا ۴ سالگیش واقعا آدم اسیر میشه🥲

ما که خندان می‌رویم🧸☕
بله دقیقاهرچی به شوهرم میگم استرس بهم واردنکن بدترمیکنه به سختی وزن کم میکنم ولی میکنم دیگهامیدوارم ...

عووووو دختر خوب باختن چرا.

یه گوشت رو در کن، یکی رو دروازه.

به پوست و موهات برس، آهنگی که دوست داری رو گوش کن، واسه خودت آشپزیات رو بکن، سریال ببین مخصوصا طنز. 

کلا الان زندگیا خیلی پر استرس شده. ولی خودت رو دوست داشته باش خوشگلم. واقعا الان باید اوج خوشحالی تو باشه. خداروشکر کن هزار بار که سر خونه زندگیتی، و مشکلاتتم قابل حله💛

الان اگه من بحث ورزش رو کشیدم وسط حتی یک درصدم به خاطر تپلیات نیست. اونا خیلیم خوشگلن😘 مطمئنم مثل ماه میمونی. بیشتر نگران اون تنبلی تخمدانم که اذیتت میکنه. میدونم هزارجور مشکل میاره😭 ولی دقیقا با آرامش و ورزش کنترل میشه...

امیدوارم حتی یه درصد تونسته باشم آرومت کنم. واقعا از ته دلم امیدوارم دل قشنگت یه ذره آروم بگیره🫠💖

ما که خندان می‌رویم🧸☕
عزیزدلم🥲😘❤ سنی نداری که آخه تازه اول جوونی و شادابیته🧚‍♀💖 خداروشکر کن بازم توانایی و اراده انجام ...

عزیزم من مجردیم باشگاه میرفتم اصلادفاع شخصی کاربودم اوایل ازدواجمم میرفتم گاهی باشگاه ولی دیگه شوهرم اجازه ندادبرم یکی ازمشکلات اصلیم همینه که نمیزاره برم بیرون بارهاوبارهاحرف زدم فایده نداره بایداستارتشوبزنم توخونه گوشیمووصل کنم تلویزیون ورزش کنم استارتش مهمه

من معلوم نیست کی بارداریشم همینتوردرحال وزن کم کردنم به امیدخدا

یعنی کسی که بارداربشه دیگه نمیتونه رژیمم داشته باشه؟

برام سواله

ممنونم ازتون برام وقت میزارین

تازه بااون وزنم بچه میخواست شمانمیدونین چه بی احترامیایی سروزنم شدم

عووووو دختر خوب باختن چرا.یه گوشت رو در کن، یکی رو دروازه. به پوست و موهات برس، آهنگی که دوست داری ر ...

آره خیلی بهترشدم دیگه دیگران دیگران نزدیک کس زندگیم نمیزاره آروم باشم

خیلی افسرده شدم ۳روزه ازاسترس شدیدبدنم میلرزه الان تازه آروم گرفتم هی برمیگردم دوباره پیاماتونومیخونم ممنونم

من قدم توخانوماتقریبابلنده۱۷۴گاهی۱۷۵فقط همین شانسوداشتم تودنیا سرهمین تنبلی تخمدانم ازاول که ریشه ارثیم داره خیلی خیلی اذیت شدم

عزیزم من مجردیم باشگاه میرفتم اصلادفاع شخصی کاربودم اوایل ازدواجمم میرفتم گاهی باشگاه ولی دیگه شوهرم ...

الهی بگردم🫠💖 میفهمم کاملا

وای عالی میشه توی خونه هم شروعش کنی🏋🏻 با زبون نرم شاید بشه به مرور راضیش کرد تا باشگاه بری و برگردی. فدای سرت. توی همون خونه یواش یواش شروع کن به تمرین. خودش پایه ی بیرون رفتن نیست؟ خانواده‌ت چطور؟ کسی هست پایه پیاده روی باشه؟ پیاده روی هم برای تنبلی عالیههههه.

نه اینطوری نیست که خانم باردار اصلا نتونه رژیم بگیره. ولی هورمون ها توی بارداری کلا میرن به سمت ذخیره کردن مواد غذایی. و برای سلامت بچه و کم نیوردن بدنت حتما باید به اندازی کافی کالری دریافت بکنی. کاهش وزن توی بارداری باعث میشه خودت اذیت شی، موهات بریزن، اعصابت بهم میریزه، بدنت شدیدا ضعیف میشه و حتی خدایی نکرده بچه هم بهش مواد مغذی نمیرسه.

اصلا اصلا رژیم کم کالری گرفتن به اون معنی‌ اصلیش توی بارداری توصیه نمیشه. نهایت رژیمی که میشه داشت، حذف قند و چربی های ناسالم و تنقلاته.

حتی اگر زیر نظر پزشک تغذیه هم باشی اضافه وزن توی بارداری غیر قابل اجتنابه🫠💛

ما که خندان می‌رویم🧸☕
آره خیلی بهترشدم دیگه دیگران دیگران نزدیک کس زندگیم نمیزاره آروم باشمخیلی افسرده شدم ۳روزه ازاسترس ش ...

وای خدا دلم میخواد بغلت کنم😭💖 نگران نباش عزیزدلممم. هیچ اتفاقی نمیوفته. فقط این یه هفته رو وقت بذار واسه آرامش خودت.

سریال اینا میبینی؟ از بین طنز ها الان اجل معلق داره پخش میشه. راز بقا رو دیدی؟ دفتر یادداشت. آنتن. سالهای دور از خانه عالیه سینمایی های طنزِ این چندسال. جوکر هم خوبه اگه باهاش ارتباط میگیری. 

بیوفت توی این خط. از مراقبت از خودت لذت ببر. یوتیوب هم خوبه اگه بری بچرخی. ویدیو های "کومان" رو سرچ کن، جالبه میتونی به تلویزیون وصل کنی و بعدش بری همزمان به کارات برسی.

جدی میگم دختر. الان اوووووووووج جوونی و شادابیته. با خودت حال کن. شوهر و خانوادشم هرچی گفتن یه مدت فقط بگذر. حرص نخور. از خدا هم بخواه کمکت کنه. میدونم دستتو گرفته و حواسشم بهت هست. همین که تونستی تا امروز رژیم رو نگهداری و ۱۵ کیلووووو کم کردی یعنی هواتو داشته😇

ما که خندان می‌رویم🧸☕
الهی بگردم🫠💖 میفهمم کاملاوای عالی میشه توی خونه هم شروعش کنی🏋🏻 با زبون نرم شاید بشه به مرور راضی ...

هییییع چشم اینقدربهم انرژی دادی حتماتوخونه شروع میکنم

کسی هم پاندارم برای پیاده روی باخودشم نصف شب میرم اماهمیشگی نیست ولی همونم غنیمته خونمون نقلیه ولی یک حیاط سرپوشیده داره کوچیک ازش به عنوان پیاده روی روزااستفاده میکنم دیگه اون۱۵کیلوهمینتوری کم شده

اولین نفری هستین که سرزنشم نمیکنین بقیه همه باحرفاشون آدموناامیدمیکنن

آره خیلی بهترشدم دیگه دیگران دیگران نزدیک کس زندگیم نمیزاره آروم باشمخیلی افسرده شدم ۳روزه ازاسترس ش ...

وای عجب قدی دختررررر. ماشالله😘😘

من ۱۵۵ ام🤣🤣🤣 کلا خانوادگی زیر ۱۶۵ ایم🤣🤣

وای پس تو از دردِ خرید شلوار و کوتاه کردنش چیزی نمیدونی😮‍💨🤣

ما که خندان می‌رویم🧸☕
وای خدا دلم میخواد بغلت کنم😭💖 نگران نباش عزیزدلممم. هیچ اتفاقی نمیوفته. فقط این یه هفته رو وقت بذا ...

آره نگاه میکنم عجل معلقو جوکرم دیدم بعضیاشو یواشکی فلش میدم بایکم پول بچه خواهرم بریزه برام ازکافینت بعضی فیلمای طنزونگاه میکنم برای همینه دووم اوردم

اگه شوهرم زبونش خوب میشداینقدرمن زیرفشارنبودم ازبس ازهمه چیوهمه جام حتی ریزترین چیزام حتی راه رفتنم حتی نفس کشیدنم هیچ مشکلی ندارماغیرازچاقی.  ایرادگرفته اینتوری شدم مسائل دیگه بماند

چشم به گفته شماسعی میکنم باهمینایی که دارم لذت بیشتری ببرم

وای عجب قدی دختررررر. ماشالله😘😘من ۱۵۵ ام🤣🤣🤣 کلا خانوادگی زیر ۱۶۵ ایم🤣🤣وای پس تو از دردِ خرید ...

مامانموخواهرامم همون حدود۱۶۵هستن من فقط اینتوری شدم میگم تنهاشانسم همینه

نه باباخواهرام مجبورن کوتاه کنن😅من نه تازه بعضیاش برام شلوارکه

شمادیگه خیلی افراط میکنین

خب نمازخیلی مهمه مانبایداینتوری باشیم برای همین ازخداخجالت میکشم