2777
2789
عنوان

چرا انقد حوصلم سر میره

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 56 پست
خانواده. از دوست و آشنا شانس آوردم خداروشکر

هیشکی جای خود آدم نیس نسخه بدع. شرایط شما رو خودتون قطعا بهتر درک میکنید ولی خونواده از دوست و آشنا همیشع بهتر بودع اگ تلخیم باشع. شما بزرگی کن و ببخششون و مهر بورز تا کم کم انعکاسش بهتون برگردع

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
هیشکی جای خود آدم نیس نسخه بدع. شرایط شما رو خودتون قطعا بهتر درک میکنید ولی خونواده از دوست و آشنا ...

منظور دو سه نفرشونه واقعا مهر ورزیدن بهشون اشتباهه اصلا وقتی از دشمن بدترن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چون دلت فقط اونو میخاد .چرا کنارت نیست؟

اخه ما فقط در هفته جمعه ها همو میبینیم روزای دیگ سرکاره

حالا هفته پیش مهمونی رفته بود 

این هفته ام مجبور شده فردارو بره سرکار

ک میمونه هفته بعد ببینمش اعصابم بدجور خورده منم دیگ هیچی نگفتم بهش چیکار کنه...🤦🏻‍♀️

منظور دو سه نفرشونه واقعا مهر ورزیدن بهشون اشتباهه اصلا وقتی از دشمن بدترن

منم تو شرایط مشابه شما بودم ولی توی مشکلات دیدم خونوادع یع چیز دیگست.. ارزندست.. تکرار نشدنی.

خواهر شاید گول حرفای شوهرشو بخورع یا برادر گول زنش، ولی ب مرور همع پی میبرن ارزش محبت خونوادع رو. از شما خواهرتون یا داداش؟

منم تو شرایط مشابه شما بودم ولی توی مشکلات دیدم خونوادع یع چیز دیگست.. ارزندست.. تکرار نشدنی.خواهر ش ...

آخه امتحان کردم فکر کن من بستری بودم تو کما بودم طرف ک مادرمه نیومد بهم سر بزنه .به هوش ک اومدم هیچکدوم زحمت نکشیدن بیمارستان بیان غریبه ها کنار من بودن.

آخه امتحان کردم فکر کن من بستری بودم تو کما بودم طرف ک مادرمه نیومد بهم سر بزنه .به هوش ک اومدم هیچک ...

الهی..واقعا متاسفم. درکش سختع‌ . تصور جالبی از شما ندارن ک حتی توی اون شرایط کنارتون نبودن

آخه امتحان کردم فکر کن من بستری بودم تو کما بودم طرف ک مادرمه نیومد بهم سر بزنه .به هوش ک اومدم هیچک ...

کما چرا رفتع بودین؟

ممنونم البته قضیه ش برای قبل از عید بود.

ی سوال؛ کما چجوریع؟ ینی چ حسی دارع؟ آدم چیزی میفهمه؟ اگ آرع چیزایی ک فهمیدع یادش میمونع؟

ی سوال؛ کما چجوریع؟ ینی چ حسی دارع؟ آدم چیزی میفهمه؟ اگ آرع چیزایی ک فهمیدع یادش میمونع؟

نمیدونم من انگار خواب میدیدم و تو گوشم یه صداهای بلندی میشنیدم ک باعث میشد ارتباطم کلا با اینطرف قطع بشه.ولی اینطوری نبود ک هیچی حس نکنم.