2777
2789

از کارای شوهرش خوششون نمیاد 

شوهرش یکم اقتصادی و خسیسه یجورایی ایرادگیره رو همه چیز 

خلاصه که حس میکنم سر زندگی اینا خیلی عصبیه مادرشوهرم 

ازدواجشون هم سنتی نبود خواهرشوهرم خودش انتخاب کرده بود مادرشوهرم اینا ناراضی بودن

واسه همین همش تو خونه اخم و تخمه تو خودشه زود هم عصبی میشه

حالا نمیدونم به این قضیه ربط داره یا نه ولی

گاهی حس میکنم با منم یجوریه ولی خب من که کاری نمیکنم اخه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رفتار عادی خودت رو داشته باش اصلا هم نپرس دیدی هنوز اخم و تخمه کم برو کم بیا

جالب اینه کم میرم و میام میگه چرا نمیاین 

میرم اینجور رفتار میکنه 

البته با نیستیم هم همینه همش اعصابش خورده 

خدا بخیر کنه

اگه کاریتون نداره کاملا عادی رفتار کن نپرس چیشده و بیخیال باش بزار توحال خودش باشه

‌کار خاصی نداره باهامون ولی واقعا وقتی خونشون هستم حوصلم سر میره نه حرفی نه چیزی همش کله اش خرابه 

مخصوصا وقتی دخترش مشکلی چیزی داشته باشه یا خودش بی پول میشه

حالا نرم خونشون میگه چرا نمیای 

موندم والا چیکار کنم

‌کار خاصی نداره باهامون ولی واقعا وقتی خونشون هستم حوصلم سر میره نه حرفی نه چیزی همش کله اش خرابه مخ ...

برو یساعت زیاد نمون اون تایمم خودتو مشغول کن مثلا یکم کمک کن تو کار خونه یا چایی دم کن مثلا بعد یکم گوشی بگیر درحد یساعت دوساعت برگرد

🤎انسان باشیم🤎
برو یساعت زیاد نمون اون تایمم خودتو مشغول کن مثلا یکم کمک کن تو کار خونه یا چایی دم کن مثلا بعد یکم ...

آره باید همینکار کنم 

عصبی میشم واقعا

حوصلم میپوکه تو اون خونه 

خب من چیکار کنم که دخترش مشکل داره 

منم  والا مشکلات خودمو دارم اینجور نمیکنم

آره باید همینکار کنم عصبی میشم واقعاحوصلم میپوکه تو اون خونه خب من چیکار کنم که دخترش مشکل داره منم ...

خانواده شوهر تقریبا همه یکین ادم دوس نداره زیاد بمونه خونشون وای چ میشه کرد باید بریم 

🤎انسان باشیم🤎