2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جک اس ۳ ظاهرا خوب نبوده و الان توقف تولید شده و به جاش اس آر ۳ میزنه. ۲۰۷ به نظرم زیادی گرونه بعضی از داخلی ها میگن اتومات ش خوب کار نمیکنه گیربکس و موتور هماهنگی کافی نداره. زیادتر تحقیق کنید

اس ۵ بیشتر مردم راضی هستن یا حتی جی ۵ هم گزینه خوبیه اگر انتخاب تون جک هست

من اگر ایرانی میخواستم بخرم دنا رو ترجیح میدادم حجم موتورش ۱۷۰۰ هست صندوق عقب ش خیلی بزرگه 

خودرو جک ماشین بدی نیست ولی بدنه ش ضعیفه هر چند دوستم دنا صفر اتومات خریده بود میگفت بدنه اونم خیلی ضعیفه

اره منم ب همینا نگاه میکنم اما باز میگم جک ابهتش بیشتره نمیدونم موندم

ابهت😬 جک همه چی داره جز ابهت خواهر ....بی احترامی نشه ها ولی کسی ک عقده شاسی سوارشدن داشته باشه اینکارو میکنه ....مگه ادم ماشین صفر و تمیز را میذاره و ی ماشین ۶یا حتی بیشتر کارکرد اونم چینی بخره ....۲۰۷شبیه سکه اس هرلحظه خواستی بفروشی میخرن 

قشنگه برا زن نه؟دوستم داره راضیه حالا نمیدونم راست میگه یا دروغ 🤦

ماهم‌عزیزم‌داشتیم‌وبسیارراضی‌بودیم‌من‌شوهرم‌توکارخرید‌وفرپش‌ماشینه‌اخه‌‌همیشه‌میگه‌خداییش‌چیه۲۰۷همون۲۰۶تیپ۵هست

جک نگیر اصلااااا بدرد نمیخوره اگه واسه خودته ۲۰۷خوبه اگه واسه همسرت دنا پلاس هم خوبه ها

نه واسه خودم همسرم ماشینش جداست راستش ماشین منم mvmx22اما اصلا راضی نیستم همش می‌ره تعمیر گاه

محصولات کرمان موتور خوبن منتها قدیمیاش مدل ۹۵ ۹۶ولی چون از s3 بدم میاد پس ۲۰۷

خیلبی خوب بود چون بدم میاد😅اخه میدونی من 207فقط پانا دوست دارم اما همسرم میگه اگر خدای نکرده آجری درختی چیزی بیوفته رو سقفش چون شیشه ای زود می‌شکنه و کلا سقف باید تعویض بشه برا همین دودلم

نه واسه خودم همسرم ماشینش جداست راستش ماشین منم mvmx22اما اصلا راضی نیستم همش می‌ره تعمیر گاه

پس ۲۰۷بخر من خودم برلیانس داشتم تازه مونتاژ هم هست یچیزیش خراب میشد باید صدجا میگشتی تا قطعش پیدا کنی کلیم هزینه کنی ماشین ایرانی بگیر هم خوش فروشه هم قطعاتش هست ۲۰۷خیلیم قشنگه