2777
2789

تو هم دانشگاهیام ۶ تا دوست هستیم که صمیمی هستیم  یجورایی اکیپیم  یکی از این دخترا خیلی شخصیت کرمویی داره بارها همه خواستیم کاتش کنیم نمیشه 

به عنوان مثال تولد یکی از دوستام که کلی جمیعت دعوت بود وایساده بود پیش کسایی که ما نمیشناختیم لباسش و مسخره میکرد یا میگفت دو تا چوب کبریت انداخته بیرون منظورش پاها دوستمون بود  ازین حرکتا زیاد میزنه 

الان من مطمئنم جشن عقد منم بیاد یه کرمی میریزه  واقعا استرس میگیرم دعوتش کنم از اونطرف دلش میشکنه بقیه و دعوت کنم اونو دعوت نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم دانشگاه ۶ نفر بودیم. یکیمون اینطوری بود . الان ۱۱ ساله درسمون تموم شده ولی بالاخره پارسال سر یه حرف ناراحت شد و شکرخدا خودش اژ جمع لفت داد و ما هم از خدا خواستیم

من عروسیم اونو دعوتش نکردم . به بقیه هم سپرذم سوتی ندن .

مممنونم بنده هم نیخواستم بگم جشن عقد ضرورتی نداره

من خودم ۲۰۰ نفر رو دعوت کردیم جشن عقدم تالار اما فقط یکی از دوستام رو دعوت کردم که فامیلی دوری باهاشون داشتیم اونم نمیتونست بیاد دیگه کسی زو دعوت نکردم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس