2777
2789
عنوان

کاش یه زندگی عاشقانه داشتم 😪😪😪

167 بازدید | 10 پست

خیلی دلم میخواست همسرم هم مثل خودم احساساتی بود واونقدرکه من دوسش دارم دوسم داشت ولی اینطورنیست بازاوایل ازدواج یکم بهتربود الان که دیگه گرونی و کاربهونه شده حواسش بهم نیس کلا🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرکزت رو از بی عاطفگی اون بردار و بذار روی خودت

برداشتم ولی الان یهودلم گرفت منی که لاک و عطرو لوازم آرایشم همیشه به راه بود الان ماه هاست عطرندارم لاک نمیزنم لوازم آرایشم تاریخشون گذشته بس که هرچقدبه خودم رسیدم به چشمش نیومد الان هم اصلا حواسش نیست من هیچی ندارم

انشاله درست میشه اکثر مردها همینن خودتو قانع کن ک اونم فشار روشه ب امید این باشیم ک روزی فشارهای اقت ...

آره واقعا همینطوره فشارروشه ولی منم توقع زیادی ندارم

مخصوصا که برام خوراکی میخرید الان نمیخره😂😂😂😂

آره واقعا همینطوره فشارروشه ولی منم توقع زیادی ندارممخصوصا که برام خوراکی میخرید الان نمیخره😂😂😂😂

خخخخ الان مشکلت پفک و شکلاته خب خودت برو از بقالی مشت اصغر سر کوچه بگی بخور اعصاب خودتم خورد نکن اون بنده خداهم خسته کوفته بزار استراخت کنه

خخخخ الان مشکلت پفک و شکلاته خب خودت برو از بقالی مشت اصغر سر کوچه بگی بخور اعصاب خودتم خورد نکن اون ...

😂😂😂نه کلی گفتم ینی تااین حدبی توجه شده بهم 

راستی کارشوهرم شهردیگس درماه سه چهارروز خونس فقط اونوهم همش بیرونه و کارای ضروری رو انجام میده و بابچه وپدرمادرش سرگرمه

بقالی هم خودم نمیرم روستاییم باپدرشوهراینا زندگی میکنیم اونا میرن بقالی

😂😂😂نه کلی گفتم ینی تااین حدبی توجه شده بهم راستی کارشوهرم شهردیگس درماه سه چهارروز خونس فقط اونوه ...

اره خدایش کارشم سخته و اون چند روزیم هست باید ب همه کاراها برسه ولی این دلیل نمیشه ک بخاد زنش برنجونه باهاش صحبت کن خودت حداقل شبها ک خونه هست برات وقت بزاره چند ساعت و حرف بزنید درد دل کنید