خیلی دلم میخواست همسرم هم مثل خودم احساساتی بود واونقدرکه من دوسش دارم دوسم داشت ولی اینطورنیست بازاوایل ازدواج یکم بهتربود الان که دیگه گرونی و کاربهونه شده حواسش بهم نیس کلا🥲🥲🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برداشتم ولی الان یهودلم گرفت منی که لاک و عطرو لوازم آرایشم همیشه به راه بود الان ماه هاست عطرندارم لاک نمیزنم لوازم آرایشم تاریخشون گذشته بس که هرچقدبه خودم رسیدم به چشمش نیومد الان هم اصلا حواسش نیست من هیچی ندارم
😂😂😂نه کلی گفتم ینی تااین حدبی توجه شده بهم راستی کارشوهرم شهردیگس درماه سه چهارروز خونس فقط اونوه ...
اره خدایش کارشم سخته و اون چند روزیم هست باید ب همه کاراها برسه ولی این دلیل نمیشه ک بخاد زنش برنجونه باهاش صحبت کن خودت حداقل شبها ک خونه هست برات وقت بزاره چند ساعت و حرف بزنید درد دل کنید