به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست انشالله که هر کسی و همچنین شما این پیام من رو میخونه عاقبت بخیر شه برای همه شما ها خواهر های خوبم خانومای بالغ و مهربون دعا میکنم به درگاه  الله هر آرزوی دارین بهش برسین و هر چیزی که توی دل شون خدا نصیب شون کنه کلی دعا و آرزوی برای همه شما عزیزان میکنم این چله یه چیزی رو به من یاد داد همیشه باید به درگاه خدا باید انسان شکر گذار باشه من روز اول هیچ هدفی نداشتم برای شرکت و فقط گفتم خدایا دختر جونی هستم هر چی آرزوی دارم و خواسته های قلبی مو حاجت بده به درگاه حق نا امیدم نکن هرگز الهی آمین برای شما همینطور باشه انشالله توی زندگی فقط خدا رو صدا بزنیددددددد 🤲🏻 ائمه فقط واسطه ما هستن به درگاه اون بالا سری ♥️ هر باری صداش کردم مایوسم نکرد!
گاهی اوقات خیلی چیزا رو دلم خواست من که یه دختر نوجون و سنم کمه ولی جلو تر که رفتم دیدم به ضررم تموم میشه؟ 
شما راه زندگی تون رو خودتون ادامه ندید؟ بلکه با هر قدم و شروع هر صبح خدا رو یاد کنید من هر روزی که میگذره تقویم رو یه خط میزنم میگم امروزم زنده بودم و این لطف خدایی هست که به من امید و زندگی عطا کرده خدایا شکرت سپاس مخصوص نعمت های بیکران تو🧡🌺🙏🏻