2777
2789
عنوان

مادرشوهر

315 بازدید | 37 پست

خانوما من یه بچه ۵ ساله دارم 

با دوقلوهای یکساله سرجم سه تا بچه کوچیک بخدا گاهی از فشار روانی نفسم بالا نمیاد کل تفریحم اینه اگ بچها خوابیدن بتونم نیم ساعت وقت کنم برم دم در حیاط بشینم هوایی ب سرم بخوره 

از وقتی ک زایمان کردم مادرشوهرم دهنمو سرویس کرده هرشب میاد خونم این وسطا خودش نیاد زنگ میزنه من برم ماشینم نداریم بعدم شرایطم طوری نیست کسی برام تایین کنه کی کجا باشم مثلا اگ امروز رفتم خونه مادرم ، اگر فردا هم رفتم(خانه مادرم نزدیک پیاده میرم) میگه دیروز ک اونجا بودی باز چرا رفتی دوروزه بچهارو ندیدم 

خب به جهنم ک ندیدی دوروزه یسال ک نیست 

پریشب خونم بود فردا شبش دامادش زنگ زد بیاد منو ببره گفتم خونه مادرمم گفت بیام خونه مادرت دنبالت گفتم نه نمیتونم بیام، بعد پشت سرش مادرشوهرم زنگ زد جوابشو ندادم دیگع حوصلش نداشتم مبترسم از کوره دربرم حرفی بزنم بعد پیام داد فلانی خواست بیاد دنبالت گفتی خونه نیستم باز جوابش ندادم ازم حساب پس میگیره خب بهش گفتم خونه نیستم بهتم رسوندع تو دیگ چرا میپرسی باز واتساپ پیام داد گفتم اره خونه نبودم

بهد امروز ظهر زنگ زد گفتم مرسی خودم نهار درست کردم بعد امشب ساعت یازده و نیم زنگ زد خواست بیاد گفتم بچها خوابن گفت یعمی دیگع بیدار نمیشن گفتم نه گفت خدافظ 

به شوهرم گفتم مادرت شورشو دراورده خستم کرده بهش بگو داری زیاد روی میکنی از زاییدن پشیمون شدم بخدا گفت خودت زبون درای انقدر بهش بگو ، هیچوقت درکم نکرده شوهرم ک این بار دومش باشه اخرم بهم گفت صداتو ببر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی همش و بهت حق میدم و درکت میکنم خیلی تحمل کردی

و اخر سر هم به همسرت حق میدم حرفی داری خودت بزن به اون ربطی نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سه بچه سخته؟

الان اسی خسته ترین زن دنیاست بهت میگه یه بچه هم زیاد

ولی من سه تا دارم اوکیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
جدی میپرسی واقعا؟

بگو خیلی میخای محبت کن یا پاشو بیا خونم بچه هارو نگه دار تو که انقدر دلتنگی،من برم بیرون یه دوری بزنم، یا بیا بردار ببرشون،من به کارام برسم، ۳تا کمه توام اضافه میشی،

شوهرت از همه جا بیخبر رفتی نق زدی سرش

عزیزم🥺

کاملا درکت میکنم سه تا بچه خیلی سخته آدم خیلی وقتا حتی حوصله خودشم نداره چه برسه به اینکه هر روز مهمون بیاد خونه😔

بنظرم دیگه نمیشه کاریش کرد تنها راه موجود اینکه مادرشوهر رو یکم به کار بگیر بچه هات رو بزار پیشش برو قدم بزن هوا بخور خرید برو باشگاه برو

دنیا اگه عدالت داشت،مرد هم بکارت داشت😐

ازاش کمک بگیربرای نگهداری بچه هات کمک نکرد بهش بگو من همین به بچه هام زندگیم برسم هنرکردم  وقت ندارم همش به بقیه جواب پس بدم یادر جریان بذارمش.

اسی بخدابچهاتویکی دوبارببر بذارخونش بگوبرم خونه ام جاروبزنم غذا درست کنم دوساعت دیگه میام خودش خسته میشه