2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 37 پست
بگو خیلی میخای محبت کن یا پاشو بیا خونم بچه هارو نگه دار تو که انقدر دلتنگی،من برم بیرون یه دوری بزن ...

شوهرمو دیشب بهش گفتم گفت نمیدونم چی بگم 

اخه خبر مرگ مادرش یازده شب میخوای بیای سر قبرم 

مادرش شاغله نمیاد ک‌بچهارا بگیره بخدا وقتی ام میاد اگ بچه پی پی کرد میگه بچه پی پی کرد یعنی من بلند شم بشورمش اگ بچه شیشه شیرش خالی بود میگ شیرم تو شیشه نیست دیگه یعنی چی؟ یعنی تو بلند شو بزن اگ بچه دم دستش نبود میگه من بچرو بیارم بدمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط شوهرت باید پشتت باشه عزیزم

خدا کمکت کنه

مادرشوهر من سر بچه اولم اینجوری بود یعنی سر ظهر سفره مینداختم میدیدم زنگ در خورد میومد تو. می‌نشست حالا کاش فقط میومد و میرفت ، هزار تیکه و بحث و ‌... 

یبار اومد دید پسرم را حموم بردم، شروع کرد به گررررریه زاری که من تا حالا نوه ام را حموم نبردم آرزوش به دلم مونده

تا دو سال افسردگی گرفتم بخاطر کاراش

سر دومی قبل از بارداری به شوهرم اگر میتونی مامانت را کنترل کنی نیاد و نره اوکی اگر نه بخواد بلای اولی رو سرم بیاره اصلااااا دومی را نمیارم.

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
اسی خوب بگو خیلی دوست داری نوه هاتو ببینی روزی یکی دو ساعت بیا ببر نگهشون دار.

شاغله نمیبره اونم ماشین نداره با تاکسی میاد هرموقه نق میزنه هرشب پول تاکسی میدم فلان ، خو هرشب نیا مجبوری مگه انگار ما نوه نداشتیم 

شوهرمو دیشب بهش گفتم گفت نمیدونم چی بگم اخه خبر مرگ مادرش یازده شب میخوای بیای سر قبرم مادرش شاغله ن ...

وایی از دست این آدما کاملا میفهمم چی میگی‌فقط می‌خواند بچه رو ببینند ولی یه غذا کمک آدم دهن بچه نمیذارند

شب شوهرت هست مادر شوهرت هست

همش درحال سرویس‌دادن به آنها هستی، به همراه بچه ها؟

اگر آره

بگو خستم میرم بخوابم ، غر غر کن ،دست تنها 3 تا بچه 

باید به خونه زندگی برسم،  مهمانداری بکنم

یکساعت در ببند بخواب 

اگر بچه ها گریه کردن بلند نشو 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چی بگم بنظرت خسته شدم بخدا

زنگران بزن دوستانه بهش بگو

بگو ببخشید مادر جون من بدنم کم آورده خستم همش حس گریه دارم رفتم دکتر گفته باید خوای استراحت بیشتر باشه 

باید با بچه ها بخوابم با بچه ها بیدار بشم ببخشید گاهی جواب نمیدم

فشارم همش پایین میرم خونه مامانم کمکم کنن 

بگو هر موقع شرایط داشتم خودم بچه ها رو میارم ببنید ولی فعلا یه مدت باید به توصیه ها دکترم عمل کنم تا بدنم جون بگیره

خودم با یه دختر یک سال دوقلو بار دار شدم کاملا درکت میکنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم🥺کاملا درکت میکنم سه تا بچه خیلی سخته آدم خیلی وقتا حتی حوصله خودشم نداره چه برسه به اینکه هر ...

برا همه اینا باید پول بدی تاکسی بری پیش مادرشوهر بری باشگاه ، وقتی ماشین نداریم بخدا دستمون تنگه سه تا بچه الان بگم ۲۰ هزارتومن ته کارتمونه باورت میشه؟

ازاش کمک بگیربرای نگهداری بچه هات کمک نکرد بهش بگو من همین به بچه هام زندگیم برسم هنرکردم وقت ندارم ...

بخدا نمیشه یعمی بزارمشون حتی زنگ نمیزنه دیر کردی بیا و فلان چونکه تنهاست باشوهرش طلاق عاطفی گرفتن سالهاست دهن منو سرویس کرده

وایی از دست این آدما کاملا میفهمم چی میگی‌فقط می‌خواند بچه رو ببینند ولی یه غذا کمک آدم دهن بچه نمیذ ...

بخدا چمشب پیش بیخبز اومد گفت بچهاکو گفتم بچهارا گذاشتم کالسکه بردم دادم مامانم خونه رو تمیز کنم گفت انقدر با تاکسی اومدم برا بچها اومدم و ...