2777
2789
عنوان

در باب فرزند آوری

212 بازدید | 27 پست

🤔 کلا دقت کردید

وقتی کسی چندتا بچه داره

🔻اگر پولدار باشه میگن: خب معلومه که میاره! چرا نیاره؟ داره که میاره! ما رو چه به بچه آوردن؟

🔺اگر فقیر باشه میگن: همینه دیگه، هم فقر مالی هم فقر فکری! فقط تندتند بچه میارن!

🔻اگر معمولی باشه میگن: عقل نداره دیگه! فکر آینده اینها رو نمیکنه؟ با اینهمه بچه پیشرفت مالی هم نداره دیگه! تازه اگر پسرفت نکنه!

🔸اگر تحصیل‌کرده و شاغل باشه میگن: خب معلومه دیگه، جای دیگه اون حس مفید بودنش رو داره اغنا میکنه، تو خونه نمونده که بپوسه و هدر بره. این نیاره کی بیاره؟ هرچند والا مغز 🦓 خورده برا خودش دردسر اضافه چیده! اصلاً از اون تحصیلاتش هیچی بارش نیست! لابد خدم و حشم هم داره

🔹اگر تحصیلات نداشته باشه میگن: همینه دیگه، کار و سواد نداره که، همه هنرش تو بچه آوردن پشت همه! تو خونه نشسته فقط بچه پشت بچه

🔸اگر یه مدت تحصیلات و شغل رو بخاطر بچه‌ها معوق کنه میگن: هفت هشت سال درس خوند بشینه تو خونه آروغ بگیره؟! مدرک ارشد و دکترا گرفت باهاش چشم چشم دوابرو بکشه ؟! بیت المال رو هدر داد الان کهنه بچه عوض کنه؟

🔹بعدِ از آب و گل دراومدن بچه‌ها بخواد برگرده به درس و کار میگن: آدم بچه میاره باید شعور بچه داری هم داشته باشه! بچه آورده بندازه گردن مادرش بره سر کار و درس؟ یا صبح بذاره مهد و مدرسه عصر بره برداره که میخواد بره سر کار و درس؟ بچه فقط به آوردنه؟! ننه حافظ شیرازی بزرگشون کنه؟

▪️اگر لاغر باشه میگن: همینه دیگه. فقط پشت هم بچه میاره! جون نداره، گوشت به تنش نمونده! یه ذره به خودش نمیرسه! از بس زاییده داره میمیره

▫️چاق باشه میگن: همینه دیگه! فقط پشت هم بچه میاره! نمیگه یه کم لاغر کنم به سلامت خودم برسم بعد!

▪️متوسط باشه میگن: والا یا ژنش خوبه یا خیلی پولداره مدام باشگاه و استخر میره! همینا باید بیارن ما رو چه به بچه زیاد؟!

➿ شوهرش خیلی همراه باشه و کمکش بده میگن: والا این شوهرو منم داشتم ده تا آورده بودم! چه هنری کرده؟! اون زن ذلیل بدبخت یکسر داره به اینا سرویس میده!

〰  شوهرش همراه و دست‌گرم نباشه میگن: استثمار زن یعنی همین! خشونت علیه زن یعنی همین! زنش فقط براش دستگاه جوجه کشی‌ه! زنه هم عقل نداره ازین آدم بچه میاره نسلشو زیاد کنه

➰ شوهره معمولی باشه میگن: خب حالا یه شوهر چیه، هزار چیز دیگه برا بچه دار شدن باید فراهم باشه! پس فردا خواست داماد شه من دارم کلید یه خونه ۸۰ متری بدم دستش؟! دارم شرکت براش بزنم؟! دارم جهاز ۵۰۰ میلیونی همراه دخترم کنم؟!

•┈┈••✾❀✾••┈┈•

خلاصه که بله

هررررجور که زندگی کنی

آدم هایی هستن که حرف بزنن!

من همیشه میگم حرف مردم، باد هواست!

بذار بیاد بررررره!

همین هایی که امروز فرزنددار شدن و #تعدد_فرزند رو تمسخر و تحقیر میکنن،

پس فردا ببین که چجوری در بحران تنهایی خودشون غرق خواهند شد و از حمایت های عاطفی ساده و کوچک محروم خواهند بود

و چطور به زندگی خانواده های خوش جمعیت و چندفرزندی، غبطه و حسرت خواهند خورد!

بحران فرداها

بحران عاطفه و بحران تنهاییه

بحران خانواده است

(و متأسفانه غیرقابل رفع و درست نشدنی…)

باید بسوزن و بسازن

ببین کی گفتم...

ببین کی گفتم همینهایی که بهت میگن مگه عقلت کمه که یکی‌تو بکنی دوتا، دوتاتو بکنی سه تا، سه تا رو بکنی چهارتا

پس فردا چطور با حسرت و آه به عقل و درایت امروزت آفرین میگن!

صبر کن و ببین خوشبخت و شادهای فرداها

چه کسانی هستند...

@hejrat_kon

وای چقد حق میگی 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

با هیچی کار ندارم

ولی متنفرم از اینایی که بچه هاشون رو میندازن خونه مادر ، که برن سر کار

انگار مادر شده کلفت بچه هاشون

خسیسی شون میاد یه پرستار بگیرن

مادر رو از کار و زندگی و آرامش و استراحت میندازن

مادر در ۵۰ _ ۶۰ سالگی باید جیش و پی پی بچه هاشونو پاک کنه

با اون زانو و کمر هی دنبال خرابکاری بچه ها باشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات درسته ولی من به شخصه امید و ارامش درستی به اینده ندارم بخوام چندتا بچه دور خودم جمع کنم و اینکه واقعا بچه ابزار رفع تنهایی والدین نیست و با این فکر فقط جوونی خودت و به هوای پیری نیومده حروم کردی.

مادر۵۰_۶۰ ساله لابد دوست داره قبول میکنه🤔

دوست نداره

مجبوره

یعنی مـــــــجـــــبــــــــورش میکنن

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

حرفات درسته ولی من به شخصه امید و ارامش درستی به اینده ندارم بخوام چندتا بچه دور خودم جمع کنم و اینک ...

تا تربیت چی باشه بچه که زیاد باشه یکی دوتاشونم بی محبت باشن بازیکی دوتاشون مهربونن ماخودمون زیادیم اینهفته مامانم عمل جراحی داشت هرکی یه گوشه کارورفت وبه هیچکی غیرقابل قبول فشارنیومد

تا تربیت چی باشه بچه که زیاد باشه یکی دوتاشونم بی محبت باشن بازیکی دوتاشون مهربونن ماخودمون زیادیم ا ...

خب میگم من شخصا این فکر و قبول ندارم اگه میتونی واقعا خودت و بچه رو خوشبخت کنی بیار نه اینکه ایزار رفع نیازهات بشن!به نفعت هست اما آیا به نفع اون بچه که وارد این دنیا میشه هم هست!!؟

یعنی درایران هزار حرف برای یک موضوع درمیاد 🙄

آفرین 

به نظر من فقط وفقط سلامت جسم وروح پدر ومادر مهمه 

وتوانشون 

بقیه ونظرشون مهم نیست 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

اینکه بحران فرداها رو‌اشاره کردی 

یعنی خیلی نگاهت عمیق ومنحصر به فرده 

درودبرتو واقعا 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خب میگم من شخصا این فکر و قبول ندارم اگه میتونی واقعا خودت و بچه رو خوشبخت کنی بیار نه اینکه ایزار ر ...

نفع یکطرفه نیست بچه ازخواهربرادر خیرمیبینه پدرمادر ازبچه و بچه از پدرمادر.روابط شبکه ای اند قرار نیست فقط یکی گیرنده باشه یکی دهنده