2777
2789
عنوان

در باب فرزند آوری

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
نفع یکطرفه نیست بچه ازخواهربرادر خیرمیبینه پدرمادر ازبچه و بچه از پدرمادر.روابط شبکه ای اند قرار نیس ...

آره روابط مثل شبکه هست 

ودر جریان باید باشه 

یک سری خدمات پدر ومادر میدن ویکسری کمک ها بچه تا وقتی مجرد هست باید همکاری کنه 

روابط با تعامل باید باشه 

در جامعه هم همینه .بچه ای که میاری باید یک سودی به یک جامعه در اندازه خودش بده 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
نفع یکطرفه نیست بچه ازخواهربرادر خیرمیبینه پدرمادر ازبچه و بچه از پدرمادر.روابط شبکه ای اند قرار نیس ...

این حرفا فعلا مال قدیمه دورانی که انسان کشاورزی میکرد فرزند فقط نیروی کار بود الان به چشم فرد ارزشمند میبینن که همه چی باید محیا باشه تا ارزش دنیا اومدن و داشته باشه خلاصه اینکه تفکر بشر متفاوت شده در کل دنیا نه فقط اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته من نیست منبعش تهشه یه کانال ایتا

آهان 

ولی باحاله 

دیدم طرف در اینستا چندتا بچه داره 

وزندگی در حد نرمال 

یعنی فقیر نیستند وبه بچه ها وپدر ومادر داره خوش میگذره ورضایت از زندگی تا میزان قابل قبولی هست (حسی که از یک پیج میگیری اینو میگه)

مادر هم زاییده تموم شده رفته 

هیچ کمک مالی وعاطفی هم از فالور ها نخواسته 

ولی یا نیش می‌زنند

یا مسخره می‌کنند

یا نصیحت 

در صورتیکه کلیپی که ساختن در مورد چیز دیگری بوده 

خب اگر این بی فرهنگی نیست پس چیه؟!!!!

اگر زن ستیزی وهم وطن ستیزی نیست چیه؟!!!

چرا یه زن باید بایدبیاد جواب پس بده ؟!

اون که زایمان رو کرده وبچه هاش دارن بزرگ میشن🙄

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
این حرفا فعلا مال قدیمه دورانی که انسان کشاورزی میکرد فرزند فقط نیروی کار بود الان به چشم فرد ارزشمن ...

کارفقط کشاورزیه؟ نیازهای انسان فقط مادی اند؟ من خودم یک هفته به مامانم ایناسرنزنم قشنگ افسرده میشن اثر  فقط حضورم را میبینم دیگه اگرکاری براشون بکنیم که چه بهتر

کارفقط کشاورزیه؟ نیازهای انسان فقط مادی اند؟ من خودم یک هفته به مامانم ایناسرنزنم قشنگ افسرده میشن ا ...

به قول خودت هر کی هر جور راحته عمل میکنه من قلبا میدونم بچه بیشتر برا ایندم خوبه ولی واقعا نمیخوام بیشتر از این از حالم خرج آینده نیومده بکنم و به همون یکی قانعم .

آهان ولی باحاله دیدم طرف در اینستا چندتا بچه داره وزندگی در حد نرمال یعنی فقیر نیستند وبه بچه ها وپد ...

منم واقعا اولین بارتونی نی سایت باهجمه های وحشتناک مواجه شدم سراین موضوع ودرک نکردم علتشو .مثلا فکرمیکنن بچه هایی که متولدمیشن روزی آنها رامیخورند بعداز فکر زیاد بهترین دلیلی که برای این رفتارا دیدم اینه که افراد کلا میخوان بگن مادرستیم وبقیه غلط( کل حزب بمالدیهم فرحون) واگرکسی مثلشون نباشه و از اوضاعش راضی باشه میخوان بعش ثابت کنن که روش مادرستتره  تااحساس رضایت ازخود داشته باشن و این فقط توبحث فرزنداوری نیست ابعادمختلف سبک زندگی هست هزاران مورد رومیتونم مثال بزنم که توجامعه ماراجع بهش دوقطبی بیخود هست

منم واقعا اولین بارتونی نی سایت باهجمه های وحشتناک مواجه شدم سراین موضوع ودرک نکردم علتشو .مثلا فکرم ...

خب این خیلی طبیعی هست که در نینی سایت صحبت بچه باشه 😂

نمی‌فهمم واقعا

اینکه یک سایت وماهیتش رو بخواهی عوض کنی برای نظر شخصی خودت 😂

یه موقعی به این صحبتا میرسن که دیگه دیر شده 

لیلا فروهر خواننده معروف میگفت بزرگترین ظلمی که به خودم کردم این بود بچه نیاوردم 

سوزان روشن یه خواننده دیگه تو سن پنجاه خورده ای بچه دار شد ومیگفت زندگیم رونق گرفته جون گرفته بعد پسرم 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خب این خیلی طبیعی هست که در نینی سایت صحبت بچه باشه 😂نمی‌فهمم واقعااینکه یک سایت وماهیتش رو بخواهی ...

اسمش نی نی سایته بارهامن تعلیق شدم به خاطرمطالبی که علیه سقط و به نفع فرزند آوری نوشتم

منم واقعا اولین بارتونی نی سایت باهجمه های وحشتناک مواجه شدم سراین موضوع ودرک نکردم علتشو .مثلا فکرم ...

اهان یک علت مهم 

بچه ای که یک خانواده بزرگ میکنه 

با ایدئولوژی وطرز فکر اون خانواده درصد بالایی میاد بالا

واین در کل جامعه تاثیر میذاره 

و

جمعیت=قدرت برای یک کشور هست 

خب دیگه علت مشخص شد😂

بحث فقر واقتصاد واینا بهانه هست

ولی بازم نظرم اینه یک پدر ومادر باید به خودشون ببینند وبرنامه داشته باشند .تک بعدی نباشند

اسمش نی نی سایته بارهامن تعلیق شدم به خاطرمطالبی که علیه سقط و به نفع فرزند آوری نوشتم

اوه شما دیروز ما هستی در سایت

تازه واردی؟!

من یک زمانی چقدر گفتم با نامحرم نخوابید که مجبور به سقط اجباری نشید 

چقدر تذکر دادم 

یادش بخیر. دیگه خیلی چیزی نمیگم

چون سطح فهم ودرک درصدی به شدت پایینه