2777
2789
عنوان

تبریزی ها بیایین😔

47 بازدید | 5 پست

مریضی داشتین ک‌ تو بیمارستان رازی تبریز بستری کرده باشین؟داداشم از بچگی تشنج کرده عقب مانده هس حتی کارای شخصیشم نمیتونه خودش انجام بده تازگیا هم هر روز سر یه چیزی تو خونه جنگ به پا میکنه دیگه خسته شدیم ازش دیونمون کرده با کاراش😭😭😭میخواستم ببینم میشه تو اون تیمارستان یه مدت بستریش کرد ینی بستریش میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش پیش دکتر نورآذر ، خیلی دکتر خوبیه تو پاستور جدید

ینی دارویی هس ک بخوره لال بشه هیچی نگه .چون یه دکتر بردم چن تا دارو نوشته گفت باید تحملش کنین چاره ای دیگ ای ندارین ولی بقران نمی‌تونیم تحملش کنیم اوقدر دای بیزی یوروب هامیمیز الله الله الیریخ کی گجه یاتسین صبح دورماسین😔😔😔😔😔😔😔یورولموشوخ اونون الینن

ینی دارویی هس ک بخوره لال بشه هیچی نگه .چون یه دکتر بردم چن تا دارو نوشته گفت باید تحملش کنین چاره ا ...

دکتر نور آذر تا پارسال رییس بیمارستان رازی بود ، دکتر با تجربه ای هست حتما ببرینش