2777
2789
عنوان

چرا عروس همیشه آخر عروسیش میرسه

150 بازدید | 11 پست

🙄مثلا عروسی ساعت 6 شروع میشه عروس ساعت 9 میرسه عروسی هم تا  10 و نیم 11 هست 

نمیشه زودتر بیان به خودشون هم خوش بگذره

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون باید برن ارایشگاه عکاسی و هزار تا کار دیگه

زودتر برن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

چون باید همه باشن و لحظه ورود عروس و داماد رو ببینن

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

من زودتر اومدم

🙂جشن خود آدمه بعد توش نباشن یه جوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون باید همه باشن و لحظه ورود عروس و داماد رو ببینن

1 ساعت بعد اون زمانی ک تو کارت نوشتن همه میان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1 ساعت بعد اون زمانی ک تو کارت نوشتن همه میان

خب عروس هم همون وقتا میرسه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

واقعا در جریان نیست که ۴ صبح می رن؟

خب چرا انقدر طول میکشه اتاق تعویض سر نیست جوری میکاپ کنن 2 ساعته تموم شه شنینون هم 1 ساعت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب عروس هم همون وقتا میرسه

عروس و داماد سمت ما آنقدر دیر میان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای ما اینطور نیست

۳عصر عروسی شروع میشه ۶عروس میاد تا ۱/۲شب

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم