2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ابروهای ناز و پری ماشالله

مرتب کن فقط الان کسی ابرو دست نمیزنه ک

من سالهاست آرایشگاه نرفتم 

کلا سرجمع ۵بارپ نرفتم برای ابرو

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

مدل ابروهات صاف تا هشتی اونپقت بلید ابروهات رو دستکاری کنه حیفه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
چه ابروهای ناز و پری ماشاللهمرتب کن فقط الان کسی ابرو دست نمیزنه کمن سالهاست آرایشگاه نرفتم کلا سرجم ...

ممنون عزیزم

آخه نامرتب میشه مال من شلخته طور میشه. 

خوبه ابروهای زیر دم ابروهات بگو بیشتر برداره دم  ابروت بره بالاتر و باریک تر کنه ابروت چون پهنه ابروهات صورتت گرفته شده 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

فکر کنم ابروهات کشیده بودن خب چرا انقدر کوتاه کردی یکم بذار دنباله داشته باشه الان خیلی کوتاهه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چی عزیزم؟ متوجه منظورتون نشدمممنون میشم یه بار دیگه بگید

میگم مدل ابروتون صاف هست تا هشتی

اگه بخاین از چشماتون ابرو فاصله بگیره باید ابرو طبیعیتون رو دستکاری کنه هشتی کنه اونم حیفه حالت طبیعی ابرو رو خراب کرد

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

ب نظرم از کادری درش بیار ب سمت بینیت و گرد تر کنه و کمی انتهاش بذار پر شه بلندتر و باریکتر و کنج تاج ابروت گرد باشه یعنی از کوتاه و پهن بودنش کم کنه و ب بلند و نرم تر اینطوری  چهره ات لطیف تر و بازتر نشون میده