2777
2789
عنوان

یه اشتباهی کردم بیایید آقا هستم

1057 بازدید | 47 پست

آقا هستم . 

داشتم باهاش صحبت میکردم راجب خودمون و معیارهاش اینا رو بهم میگفت‌ و همه چی اوکی بودم . از بس دید همه رو خوب ج میدم فکر کنم حرصی شد 😐😂

بعد یه دفعه خیلی عادی گفتش صد تومن ب کارتم بزن . 

بین صحبتا ک مثلا من متوجه نشم 

سریع گفتم حتما شماره کارتتو بفرست .

بیشتر  میزنم لازمت میشه .

بعد فهمیدم داشت امتحانم میکرد . گفت نمی‌خوام شوخی و فلان بود .

بعد یه دفعه گفت صد میل .

منم حواسم نبود برداشتم گفتم صد میل ندارم  😢🤦 ولی بفرست خودم یه مبلغی از پیش خودم میزنم .

یه دفعه بنظرم  توی فکررفت.

الان توی دلش داره میگه این چجوری میخواد باهام ازدواج کنه ک صد میل توی حسابیش نداره؟ گندزدم درسته ؟😢

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انصافا برا کسی که هنوز معلوم نیست زنت میشه یانه صد میلیون میزنی ؟؟؟؟؟معلومه خییییلی هووووول بازی در آوردی پس فردا زنت هم بشه همش میخاد ازت سواستفاده کنه بابا شما مردا خییلی عجیب هستید کسی که دوستتون داره و می‌تونه تو شرایط سخت کنارتون باشه رو نمی‌بینید عاشق ومرده کسی میشید که فقط بخاطر منافع خودش شما رو پسند میکنه