2777
2789
عنوان

یه اشتباهی کردم بیایید آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حرفات راست باشهاگه داداشم بودی از وسط نصفت میکردم داداش ساده من

تو که در دسترس ما نیستی

که راهنماییت کنیم

تو خواهری مادری داری؟

پسرم تو رو به جون عزیزات قسمت میدم اگه حرفات واقعیه برو به مادرت بگو بزار کمکت کنه نزاره بتیغن ازت

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

الان ناراحتی ۱۰۰ تومن نداری؟

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

صد میل الان باید شبا میداد نه شماره کارت 😂

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یعنی انصافا برا کسی که هنوز معلوم نیست زنت میشه یانه صد میلیون میزنی ؟؟؟؟؟معلومه خییییلی هووووول باز ...

دقیقا همهههه مردا همینن من خودم به شخصه تو زندگی قبلی دنبال پول نبودم اما توروم گفت تو دنبال پول منی الانم بعد یکسال از حداییمون میگه هیچکی بهتر از تو نمیشه برام🤣🤣🤣

تو که در دسترس ما نیستیکه راهنماییت کنیمتو خواهری مادری داری؟پسرم تو رو به جون عزیزات قسمت میدم اگه ...

با خواهر و مادرم رابطم خوب نیست زیاد 

ولی این بنظر خیلی دختر خوبیه . بعید می‌دونم بخواد تیغ بزنه 

هنوز پولی ازم نگرفته . اگرم بخواد بگیره متوجه میشم نمیدم بهشون . میگم بخاطر پول اگه منو میخوای خدافظ 

مرسی ازتون 🙏🏼🌸

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

من ۲۴ سالمهو هیچ وقت ازین مسخره بازیارو سرِ عشقم در نمیارم

اهان نمیدونم این هدفش چیه . 

می‌دونی خب ایشون من رو نمی‌شناسه .

و اینکه من دوسش دارم بهش پیشنهاد دادم 

الانم خیلی بچگانه و لوس باهام چت می‌کنه ،، بنظرت منظورش چیه از این کارا؟ هر چی هم من میگم برعکس میگه انکار میخواد اذیتم کنه 😐 من صدم رو دارم براش میزارم و بهش گفتم چقدردوسش دارم 🤦🥺

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اهان نمیدونم این هدفش چیه . می‌دونی خب ایشون من رو نمی‌شناسه .و اینکه من دوسش دارم بهش پیشنهاد دادم ...

حسم میگه هدفش مثل خودت جدی نیست واسه مسخره بازی باهاته

یا دنبال وقت گذرونی یا خودپرداز سخنگوعه متحرک 

درسته میگن طرف رو امتحان کنید در خصوص دست و دل بازی ولی این نو امتحان کردن چیپ

شما هم عاشق شدی نمیبینی یارو اصلا بدردت نمیخوره

تو که در دسترس ما نیستیکه راهنماییت کنیمتو خواهری مادری داری؟پسرم تو رو به جون عزیزات قسمت میدم اگه ...

سلام وقتتون بخیر . 

ببخشین میتونم سوالی بپرسم ازتون ؟ راهنمایی بگیرم ؟