2777
2789
عنوان

دلم میخواد داداشمو بزنمش تا حدمرگ

509 بازدید | 38 پست

مرد حسابی ۱۰ سالشه فقط

خالم بهش گفته چقدر لباست قشنگه ،داداشم هم بهش گفته تا جونت دربیاد 😐

یه بار هم تو خیابون  داشتیم باهم راه میرفتیم بهم گفت. بابام میگه تو شوهر میکنی میری تا دوسال دیگه 

دیگه هرچی خرج و مال هست برای من 

به بابام گفتم تو به داداشم همچنین حرفی زدی ؟؟خیلی ناراحت شدم ،مگه مفت خور اضافیم تو این خونه اینطور گفتی  ؟؟گفت نه من اصلا همچنین خرفی نزدم ،اون داداشتم غلط کرده ، خودش باید کار کنه مال بزاره رو هم ،هنوز بزرگ نشده داره اینطور میگه ،خدا به داد اون موقع برسه 

این فقط دونمونه هست 

زبون درازی های دیگه هم کرده

حیف تو مهمونی هستم وگرنه تا حد مرگ میزدمش 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید روی ادبش کار کنن پدر و مادرت تا از سنش نگذشته

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

حالا تا حد مرگ نمی‌خواد یکم کمتر از مرگ بزن ک زنده بمونه لااقل

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

باید روی ادبش کار کنن پدر و مادرت تا از سنش نگذشته

فقط بریم خونه ،فقط بریم 

تو خونه حسابش رو میرسم 

جلو بقیه و فامیل نمیتونم  فعلا داداشمو ادب کنم چون میخواد غرورش بشکنه و..

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

چی بگم والا با زدنم درست نمیشه

با چی درست میشه به نظرت ؟؟؟

بگو برو  بچه بزار باد بیاد ..مادرت چیزی نمیگه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌س

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(