2777
2789

بعد از اون اشتی کردیم هر روز زنگ میزنه کلی بگو بخند ولی خب الان یهو یادم افتاد اشکم در اومد

من فکر میکردم بابام مثل کوه پشتمه با گریه بهش گفتم عمو منو زد ناخونم کنده شده دوساعت خندید برگام ریخت اشکام خشک شد

میگه دلم برات خیلی تنگ شده شنبه بیام کلی بوست میکنم

منم بابت اون موضوع خیلی عصبی ام

چیکار کنم

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

کاش از نانجیبیشون عکس میگرفتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نپرسیدی چرا خندید ؟مغزش یه دقه قاطی کرده

از اینکه کتک خوردم خندش گرفته😐چون تاحالا هیچکس دست روم بلند نکرده تو مدرسه هم همیشه بخاطر دعوا تو دفترم یکی چیزی بگه تحمل نمیکنم میگیرم میزنمش

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

کاش از نانجیبیشون عکس میگرفتی

از ناخونم ک خون میومد فیلم گرفتم

از اینکه کتک خوردم خندش گرفته😐چون تاحالا هیچکس دست روم بلند نکرده تو مدرسه هم همیشه بخاطر دعوا تو د ...

واقعا که 😐

به دل نگیر ولی توجیه ش کن که نباید بخنده وقتی کتک خوردی 😐

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
ببخشید ولی چرا کتک خوردی میتونم بپرسم؟

مردیکه اون شب اعصابش از یجا دیگه خورد بود رو پسرعموم خالی کرد اون بنده خدا چیزی نگفت بعد اومد رو من خالی کنه منم اعصاب درست حسابی نداشتم گفتم شوخی ندارم بعد افتاد ب جونم 

واقعا که 😐به دل نگیر ولی توجیه ش کن که نباید بخنده وقتی کتک خوردی 😐

اینوهم بگم میخنده بم

خدا میدونه چقد اون لحظه حس یتیم بودن پیدا کردم

ب قبلش حداقل فکر میکردم بابام بیاد بیرون حق همه رو میزاره کف دستشون

مامانمم زندان بود(لطفا کسی نپرسه چرا) 

پس مادرت کجاست ولش کن دیگه پدرت اومده بیرون کاری نکن باز براش دردسر شه

مامانمم زندان بود ازادش کردم

حتی تو کارای ازادیشم کسی کمکم نکرد

فقط سرکوفت میزدن فقط تحقیر میکردن عقده هاشونو همشون رو من خالی میکرد چون یتیم بودم منم ک اعصاب درست حسابی ندارم نمیتونستم سکوت کنم جوابشون میدادم و میزدن منو

از ناخونم ک خون میومد فیلم گرفتم

خوب کردی ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اینوهم بگم میخنده بمخدا میدونه چقد اون لحظه حس یتیم بودن پیدا کردمب قبلش حداقل فکر میکردم بابام بیاد ...

فقط میتونم بگم به دل نگیر

نذار رو دلت غم بشینه که خلاصی نداری از غم

هنوز به اون بلوغ والدی نرسیده 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم