2777
2789
عنوان

کنکوریا کسی هست امسال یا پارسال دعوت به سپاه و ارتش شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 46 پست
هنوز سپاه اطلاعیه نداده نیروی انتظامی هم فقط گفته 72 ساعت بعد اعلام نتایج به گزینش فرماندهی مراجعه ک ...

منم استرس دارم البته پسرخالم تو گزینش سیاهه

شما چیا ردی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فقط ارتش دعوت شدی؟ میگن ارتش مصاحبه به نسبت سختی داره عینکی نیستی؟

هردو دعوت شدم 

دوماه پیش لازک کردم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

تو کانال گنجینه کنکور تو روبیکا یه دختری پرستاری ارتش قبول شده بود در مورد مصاحبش گفته بود اونجا

راضی بود از شرایطش؟

چشاتو عمل کردی من تو شرایط ارتش نگاه کردم دید 8 از 10 میخواست

دیگه من الان ۱۰ از ۱۰ام

#بورسیه

⭕️یه روشنگری در مورد دانشگاه ارتش:

محل تحصیل دانشگاه اراش تهران هست ، دوره تحصیل بورسیه ارتش هستین و یه حقوق جزئی دریافت میکنید 〽️

بعد از اتمام تحصیلتون ، هر جا که اعلام نیاز شد باید برید، بین یکی از رده های نیرو دریایی، نیرو زمینی، نیرو هوایی، ستاد مشترک ( تهران ) تقسیم میشید ، طبیعتاً اگه نیرو دریایی باشید بیشتر شمال یا جنوب باید خدمت کنید

حتما در نظر بگیرید این مسئله رو ، روز اول اینو نمیگن بهتون ولی بعدها خودتون متوجه خواهید شد 🤖

بعد تحصیل تقسیم بر اساس معدل و نمره نظامی  هست ، یعنی ممکنه نمره درسی هم خوب باشه ولی از لحاظ نظامی ضعیف بوده باشین

نظامی گری دانشگاه ارتش ( بیشتر برای آقایون ) بالاست

سال اول عملا صبح ها رژه میرید ی سری روزا

محیط دانشگاه هم کمی متفاوت از سایر دانشگاه هاست

تقسیمی که بعد از اتمام تحصیل دارید ، قطعی هست و شما عضو رسمی ارتش هستین و به راحتی قابل خرید هم نیست ❌

#مشاوره_تحصیلی

پسرخالت درمورد نحوه گزینش سپاه هیچی نمیگه/؟ من شنیدم لخت میکنن بزنم پشمامو؟

😂😂😂😂نمیدونم چیزی نگفت