2777
2789

؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

میگم. دوستم ترازش کم نبوده زیادم نبوده. مجاز شده همه ی رشته ها. بعد تجربیه. فوریت زده ولی دعوت نشده. و همینطور سپاه و ارتش اینا. پس ترازش مناسب بوده؟ یکی اولویت بالا قبول شده؟ بابای فوریت، مهندسی بهداشت حرفه اي و روانشناسی دولتی زده. و مهندسی بهداشت محیط

...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم. دوستم ترازش کم نبوده زیادم نبوده. مجاز شده همه ی رشته ها. بعد تجربیه. فوریت زده ولی دعوت نشده. ...

ببین ترازای بالای ۷۰۰۰  قبول میکنن احتمالا مناسب نبوده 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

آخه حداقل تراز ۶۵۰۰ هست . و حداقل تراز برای مجاز شدن هم ۶۵۰۰ هست

نه احتمالا برای مصاحبه رد شده 

آخه حداقل تراز ۶۵۰۰ هست . و حداقل تراز برای مجاز شدن هم ۶۵۰۰ هست

معموما بالای ۷۰۰۰ دعوت میکنن ولی حالا شایدم رشته های اولویت بالاتر قبول شده باشه

نه احتمالا برای مصاحبه رد شده

اهاا. بعد ی سوال. یکی از دوستام، علوم تغذیه رو بالاتر از فوریت زده. یعنی علوم تغذیه میاره؟ دعوت نشده ب مصاحبه فوریت. 

برای خودم نیست. چون اصلا رتبه شو ازش نپرسیدم و  نمی پرسم. خودشم چیزی نگفت. کنجکاوم

...........

بخدا رتبه شو نمیدونم چنده

شاید آره شاید نه بستگی به ترازش داره ولی مثلا منکه دعوت شدم میگن احتمالا ۹۰ درصد قبلیا رو نیوردم